dijous, 18 de juny del 2009

Fenomenal

Més de trenta seguidors sortirem dissabte a les set del matí per a retre homenatge als nostres herois a l'últim partit de la temporada. La veritat és que la vostra resposta ha estat fenomenal, aquesta tarda quan parlàvem amb en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses i li dèiem el nombre d'aficionats que ens desplaçàvem ha exclamat un signe d'admiració. I és que per a nosaltres aquest partit te una part molt emotiva ja que ens donarà l'oportunitat de donar les gràcies personalment a tots els jugadors que han signat una temporada històrica per al nostre club.
Sense l'angoixa del resultat anem a viure una gran festa i els nostres amfitrions seran els Fenómenos Oscenses, des de la seva visita a Girona estem esperant aquest moment, ja a Girona dèiem que a l'últim partit celebraríem tots plegats l'èxit dels dos equips i ara ha arribat el moment. En Fernando ens esperarà a l'entrada de la ciutat per a acompanyar-nos a fer una visita pels indrets més importants i després anirem tots junts amb la seva penya per a gaudir d'un magnífic dinar.
Després a veure l'encontre, el joc i el resultat serà el de menys, el més important és que serem testimonis i partícips d'un gran dia festiu que tindrà el futbol com a lligam de l'alegria de les dues ciutats.
Per acabar, dir-vos que aquest és el sisè desplaçament que fa la penya, el sisè dels sis que teníem programats a començament de la temporada, això te un nom i és èxit, un èxit que ha estat gràcies a tots vosaltres que heu respost magníficament a les nostres convocatòries i que ens heu ajudat molt en els moments en que les nostres forces defallien una mica.

3 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

La gent no és tonta i ja desde Tarragona es va veure la vostra il·lusió per això ningú us ha donat l'esquena, subscric el vostre comentari: FENOMENAL!

Anònim ha dit...

Ens veiem demà al bus, Pepe ets un crack!!

Anònim ha dit...

LA CENA DE P.......... MADRE TODO MUY BIEN PEAZZZZZZZZZZZO FIESTA !!!