diumenge, 21 de juny del 2009

Final feliç

És molt difícil trobar una paraula que us faci una idea del tracte rebut per part dels seguidors i directius del Huesca, tots els adjectius que podeu imaginar queden curts. Hem passat un dia inoblidable.
Finalment vàrem ser 32 gironins els que vàrem acompanyar l'equip, 32 perquè a última hora ens va fallar el nostre company en Fran que va ser ingressat d'urgències el divendres, avui ja surt de la clínica, des d'aquí el volem donar una abraçada molt forta.
Com comentàvem amb en Pitu Rugau un cop va acabar el partit, aquesta quantitat de seguidors gironins desplaçats a Huesca diu molt de l'arrelament que el futbol està tinguen a la nostra ciutat.
Arribàvem a Huesca cap al migdia, la primera visita va ser al Bar Loreto, és la seu dels nostres amfitrions Fenómenos Oscenses, allà ens van oferir unes begudes i unes tapes magnífiques. És un local molt acollidor i destaquen les bufandes penjades de tots els equips de la categoria, de seguida tots vàrem buscar a on es trobava la nostra.
Després, acompanyats pels seguidors locals vàrem fer un recorregut turístic pels indrets més importants de la ciutat. En Fernando Lobera, president de la penya va ser un magnífic guia.
A les 3 de la tarda vàrem anar cap al restaurant La Comidilla a on vàrem gaudir d'un extraordinari dinar de germanor En un ambient molt agradable no vàrem parar de cantar i riure.
Després de dinar vàrem passar una estona a un pub que estava situat al cantó del restaurant, allà el càntic més repetit era el de "el año que viene volvemos otra vez". Ens va passar el temps volant.
Al camp ens vàrem fer notar i en comunió amb l'afició local no vàrem parar de cridar i fins i tot fer l'onada.
En resum, un dia inoblidable i que com comentàvem amb en Fernando Lobera això només va ser un assaig general pel que serà el partit de la temporada vinent.