dijous, 11 de juny del 2009

El C.D. Tenerife i la U.D. Las Palmas a un punt

Amics, no estem bojos, el titular li hem promès al nostre amic Oscar Duarte de Las Palmas i és que el destí ha volgut que els dos equips canaris es juguin el seu futur el proper dissabte amb la manca d'un punt.
El C.D. Tenerife ens visita disposat a celebrar l'ascens, l'equip vindrà acompanyat per més de 800 seguidors que passaran el cap de setmana repartits pels hotels de tota la província. La majoria d'ells arriben divendres a l'aeroport de Vilobí en tres avions que surten de Tenerife un a primera hora del matí, un altre a les quatre de la tarda que és qui porta els jugadors, directius i els seus familiars, el club els ha volgut premiar amb aquest regal i l'últim a la nit.
Entre els seguidors vindran els membres de la penya Sentimiento Blanquiazul, avui hem estat parlant amb la seva presidenta l'Antonia Hernández, és més coneguda i així li agrada que li diguin com la Tita, després de més de mitja hora de conversa entenem el perquè d'aquest sobrenom. No us podeu imaginar l'agradable que és aquesta persona, entre rialles ens ha posat al dia del que mourà l'expedició canària. Ens explicava que des del mes de gener no han parat i han anat a tots els desplaçaments del seu equip, ella com que viu al cantó de l'Heliodoro Rodríguez López a part de ser com una mare per a tots els membres de la seva penya també ho és per als jugadors i per això és tan estimada per tothom.
D'aquesta penya podeu veure amb aquest enllaç que segueixen la mateixa filosofia del futbol que la nostra. Bé com és habitual aquesta temporada hem quedat amb ells per a saludar-nos personalment i compartir una bona estona a la nostra seu, en principi seran uns vint de Tenerife més quatre més que es desplaçaran en cotxe des de Madrid. Esperem passar un altre dels molts moments inoblidables que portem viscuts aquest any.
Canviem d'equip per a dir-vos que la U.D. Las Palmas també està a l'espera d'aconseguir el puntet que el garanteixi continuar una temporada més a segona, el nostre amic Oscar ens ha dit que per aquest partit el camp estarà ple, per aconseguir-ho el club ha regalat dues invitacions a cada soci i les entrades restants les repartiran les empreses als seus clients. Dissabte pot ser una jornada màgica per als seguidors canaris i nosaltres serem testimonis.
Amb aquest article no volem que entengueu que desitgem una derrota del nostre equip, ni molt menys, tan sols tenim el mateix sentiment que tenien els seguidors del Nàstic quan ens van visitar fa dues jornades.