dissabte, 6 de juny del 2009

Boas noites Girona

El Girona no s'ha salvat gràcies al Celta, però el titular d'avui és per a fer un petit homenatge a tots els gallecs que han viscut el partit al Via Galicia, a la mitja part tots signàvem l'empat, pel Girona collonut i pels gallecs fent comptes del gol average i que la setmana vinent van a Sevilla, veient el joc dels dos equips era el resultat més . És una agonia, ens deien des del Via Galicia, nosaltres al Bon Ibèric acompanyàvem als Blau Cel cap el triomf, en Manolo Devesa que ha estat tot el dia sense menjar, "perque no tenia ganes", després del partit ens ha recordat que l'any que ve tenim una cita a Montilivi.
Qui ha vingut a la nostra seu ha pogut escoltar les paraules de joia d'en Rafa Ponzo que ha estat seguint el partit des de la seva habitació d'un hotel de Madrid, no ha estat convocat per les targetes i com és ben nascut és agraït i ha aprofitat el cap de setmana per a visitar amb la seva dona a la seva família madrilenya.
De part d'en Jose, de l'Albert Serra, d'en Javi Salamero, d'en Jordi Miró i d'en Ramón Vilaró, enhorabona a tots, és el sentiment de tots els que formem la família blanc-i-vermella però us traslladem les paraules dels que hem pogut parlar amb ells

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me alegro por la salvación de nuestros equipos, la próxima temporada repetimos la experiencia en Girona.

Saludos,

FORZA GIRONA Y FORÇA CELTA !!!!!!!!

Oscar Duarte ha dit...

Enhorabuena .
Me alegro mucho de que ya puedan Gritar Seguimos en 2ª..

Saludos

Penya Curta GFC ha dit...

Quin any! Recordo la pretemporada al camp del Palamós rumiant com aniria la cosa... Molta pluja, molt fred, molts nous amics (sobretot el perico que ha aguantat el que no està escrit...i que al final estrenarà camp a primera...), molta il·lusió, moltes decepcions, el naixament de la nostra "penya" que no ha deixat ser un grupet d'amics i al final la tranquilitat de la permanència! Ens ho mereixem!
FELICITATS A TOTS: JUGADORS I SEGUIDORS I ESPECIALMENT A VOSALTRES PER DONAR SUPORT A L'EQUIP LLUNY DE LA NOSTRA ESTIMADA CIUTAT!
VISCA EL GIRONA!

Anònim ha dit...

¡¡¡Somos de Segundaaaa!!!

La temporada ha sido un éxito total en todos los sentidos... ahora por fin a disfrutar con tranquilidad.

¡Vamos Girona!