dimecres, 10 de juny del 2009

Viatge de plaer a Huesca

Amics, avui us anunciem l'últim desplaçament de la penya a aquesta temporada, el 20 o 21 de juny sortirem de la Pl. Poeta Marquina de Girona a les 7 del matí per a acompanyar als nostres jugadors al que serà un autèntic viatge de plaer. Aquest cop la durada del desplaçament serà només d'un dia però el viurem intensament ja que els nostres amics de la penya Fenómenos Oscenses ens han preparat una gran festa per a que les dues aficions puguem celebrar, primer les penyes amb un dinar de germanor i després al camp amb els nostres respectius equips, l'èxit d'haver aconseguit la permanència a la categoria.
En Ricardo Pacheco, president de la Federació de Penyes del Nàstic ens explicava la setmana passada el tracte que van rebre d'aquestes meravelloses persones i ahir quan parlàvem amb en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses, amb la il·lusió amb el que esperen aquest partit, ens fa pensar que serà un desplaçament que mai oblidarem.
Si ens voleu acompanyar ja podeu passar per la nostra seu per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import del viatge que és de 60 euros per als socis de la penya i de 70 per als nostres simpatitzants, el preu inclou el viatge, el dinar i l'entrada. La data límit d'inscripcions és el dijous 18.