dimarts, 30 de juny del 2009

El 4 de juliol sopar de la penya

Molts de vosaltres segur que començareu les vacances avui, a tots els afortunats us desitgem un molt bon descans, als altres, res, que tingueu una mica de paciència que aviat arribarà el moment. Diem això perquè per a la penya encara li queden moltes coses per a gaudir aquest estiu i encara que no de forma tan puntual com hem fet durant la temporada, us continuarem informant de totes les activitats que tenim preparades per a tots els nostres socis i simpatitzants.
Per començar us volem fer esment del sopar que vàrem fer els directius de la penya amb els directius de la Penya Miki Albert i la Penya Ibusuki Hiroshi al Restaurant el Mirador el passat dijous, en principi havia de ser un acte solemne a on s'havia de fer entrega dels premis de les tres penyes, el fet de que la majoria de jugadors ja estiguessin de vacances no va fer possible l'entrega als premiats però la presència dels jugadors gironins en Chechu i en Jose va convertir el sopar en una autèntica festa.
Una festa que volem repetir el proper 4 de juliol amb tots vosaltres, com cada temporada a l'acabament de la mateixa organitzem un sopar a on tots els que hem estat junts durant l'any tenim l'oportunitat de compartir una bona estona amb alguns dels nostres jugadors. Aquest any farem el sopar al Restaurant "El Cabrit" de la Ctra. de Barcelona de Girona a on el nostre amic en Narcís ens ha preparat un magnífic menú, comptem amb la presència segura d'en Jose i esperem rebre algun altre jugador tot i que la data no és gaire bona per a ells ja que pràcticament tots són fora.
Si voleu venir només us heu de passar per la nostra seu al Bar Bon Ibèric i apuntar-vos, per als socis de la penya el sopar és gratuït i per als simpatitzants val 25 €.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una bona idea això dels sopars. Que se sap de la transformació de la SAD. Sembla ser que ara está pel mig el Sr. Flix. Y que si el Sr. Vilaró acaba colaborant i fer-se posessió del club, el Sr. Flix li donará l'equip del Vilajuiga. S'ha de dir que varis empresaris li han ofert al Sr. Vilaró mes d'un milió y mig d'euros si apunta a la presidencia. Que penseu vosaltres?

Penya Curta GFC ha dit...

Que tingueu un bon sopar!
Tinc claríssim que bona part de l'èxit de la permanència és vostre per recolzar l'equip sempre i a tot arreu!
Ara només cal esperar amb el cor encongit fins el dia 31.
Salut i Bon profit!