dissabte, 13 de juny del 2009

Enhorabona!

Ha sigut un dia molt intens, des de primera hora del matí els directius de la nostra penya hem estat treballant per a que el nom de la nostra associació i de Girona quedi gravada a la memòria dels aficionats dels equips que avui es jugaven el seu futur.
Com sabeu, aquesta setmana ens havíem posat en contacte amb la Tita, presidenta de la penya Sentimiento Blanquiazul i avui hem pogut conèixer a una part dels membres d'aquesta penya. La Tita no ha pogut venir ja que a Tenerife feien l'expo-saldo i com que porta una botiga de roba li ha sigut impossible venir tot i que tenia la reserva de l'avió feta. Això no ha estat cap impediment per a trobar-nos amb els seus nebots, l'Elisa i en Carlos que juntament amb quatre membres més de la penya, entre els que havia en Gustavo "el de los cinco pavos" i en Jordi de la Penya Dertycia hem fet un dinar en el que no hem parat de cantar i riure. Quan ha acabat el dinar ens hem fet una foto amb una pancarta que ha estat premonitòria del que seria la tarda, el Tete ha pujat i la U.D. Las Palmas s'ha salvat virtualment.
Tots els que avui hem anat a Montilivi hem viscut una gran festa i un gran partit, tot i el resultat els nostres jugadors han fet un dels millors partits de la temporada davant d'un gran equip. Com que la Tita no podia veure el partit li hem regalat el poder viure els últims minuts de l'encontre a través del nostre telefon mòbil, així també hem sigut els primers en felicitar-la, entre llàgrimes d'emoció ens donava les gràcies.
Ha sigut una llàstima que la majoria de seguidors canaris hagin hagut de marxar cap a Santa Susanna després del partit, allà és a on els organitzadors del viatge han contractat els hotels per als seguidors del Tete, us hem de dir que sap greu que un cop que la nostra Girona i parlem com a província, te l'oportunitat de ser la seu d'un gran esdeveniment, els beneficis econòmics que pot generar aquest esdeveniment se'ls emporti la província veïna, però bé, també us hem de dir que dos grans hotels de la ciutat han posat el cartell de complert, cosa que ens deia un dels directors d'aquests hotels que feia temps que no ho posaven i també les Carpes de Girona aquesta nit s'han tenyit del blanc-i-blau de molts seguidors que han celebrat a la nostra ciutat el seu ascens.
Deu minuts abans de començar el partit i veient l'ambient que oferia el sector dels seguidors canaris ens hem imaginat com podien estar visquen el seu partit els amics del Xerez, hem trucat a en Juan Carlos Corchado, president de la federació de penyes del Xerez i també de la penya Los Ilustrados i ens quedem amb les seves paraules, "que bonic és el futbol". Un cop acabat el partit ha sigut més difícil contactar amb ell però un parell d'hores més tard ho hem aconseguit i li hem donat l'enhorabona de part de la nostra penya.
Amb els que no hem pogut contactar avui ha sigut amb els amics de la penya del Zaragoza Presentes por el Escudo, els hem felicitat al seu fòrum però des d'aquí també aprofitem per a donar l'enhorabona a en Javi, que és un seguidor del nostre bloc, a en Luisca, a en Jose, a l'Héctor, a en Fredi, a les Pinkis i a tots els companys de la penya que ens van tractar de meravella quan vàrem estar a casa seva.
Com és tradició des de fa uns anys, la Penya Immortal Girona organitza un sopar a l'equip del futbol base que puja de categoria, aquest any ha sigut l'aleví C i després del partit del Tenerife hem marxat cap al Restaurant El Mirador per a viure un altre moment inoblidable. Les fotografies del sopar que veieu a aquest article potser no estan a l'alçada de l'esdeveniment, més si tenim en compte que entre els seixanta assistents a l'acte, hi havia els cracks dels fotògrafs de Montilivi, en Toni Carrera i en Pere Masó que no s'han volgut perdre l'esdeveniment, cosa que agraïm de tot cor, han fet un munt de fotos, però com sabeu la qualitat del seu treball requereix un temps i la premora amb la que fem aquests articles ens fan fer servir les fotos que fem nosaltres. Tot i així, aquestes imatges us poden donar una idea del que ha estat aquest sopar, uns pares molt agraïts i uns jugadors que han vist recompensat el seu esforç amb el reconeixement d'una part dels seguidors del nostre club.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Enhorabuena a los ascendidos!

El año que viene nos toca a nosotros, jeje...

¡Paco Esteban no se vende!
¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

paco te queremos paco quedate paco te queremos paco quedate lalallalalallalala paco quedate¡¡¡¡¡¡¡¡¡