diumenge, 5 de juliol del 2009

No podia ser de cap altra manera

Ahir vàrem tancar una temporada inoblidable per a la nostra penya, objectius complerts, hem fet tots els desplaçaments que havíem anunciat al començament de la lliga, gairebé un terç dels partits que el nostre equip ha jugat lluny de Montilivi, hem estrenat seu social, hem arribat als cent socis i hem fet amics d'arreu de l'estat. I no podíem celebrar-ho de millor manera que amb el sopar que en Narcís i la Mònica del restaurant El Cabrit de la Ctra. Barcelona ens van preparar. Aquesta nit els directius de la penya hem dormit com nens petits ja que la satisfacció de tots els assistents al sopar i dels que no varen poder venir és el reflex del que sentim els que hem treballat durant tota la temporada per aconseguir la felicitat dels nostres, més que socis, amics.
Com vàrem dir ahir, l'èxit de la temporada per a la penya s'ha basat en quatre pilars, el primer ha sigut la gran feina dels nostres jugadors, finalment en Jose no va poder venir al sopar ja que es trobava a un casament però sí va venir el seu pare l'Antonio que va recollir un petit detall que havíem preparat per al seu fill, es va emocionar i quan va marxar la seva cara dibuixava un somriure d'orella a orella.
L'altre pilar ha sigut la nostra seu, el Bar Bon Ibèric, divendres va fer un any que en Jordi i la Conxi van agafar el negoci i avui fa un any que van obrir les seves portes a la penya, més que les portes ens han obert el seu cor, els que heu visitat la seu heu pogut comprovar el perquè el Bon Ibèric ja s'ha convertit en un lloc de referència per als seguidors gironins com en el seu dia eren altres bars de la nostra ciutat.
El tercer pilar ha sigut l'empresa d'autocars Girotransfer, sis desplaçaments amb ells aquesta temporada i tots els que ens heu acompanyat quan hem arribat a Girona heu destacat l'amabilitat i el tracte exquisit dels seus conductors. Al sopar vàrem fer entrega d'un detall al propietari de l'empresa, l'Alfonso Peinado però l'Alfonso ens tenia reservada una sorpresa, un regal per a la penya que va despertar el més fort aplaudiment de tots els assistents, el 2 d'agost el nostre Girona juga un partit amistós a Montpellier i l'empresa Girotransfer posarà un autocar totalment gratuït per als nostres socis, més endavant us anunciarem l'hora de sortida d'aquest autocar, limitarem el viatge a les 55 places de l'autocar seguint un rigorós ordre de reserva.
Finalment dir que el quart pilar heu sigut vosaltres, tant socis de la penya com simpatitzats o millor dit amics, amb el vostre recolzament heu aconseguit que totes les activitats que hem proposat al llarg de la temporada hagin estat un èxit, de veritat i amb tot el cor moltes gràcies amics.