dissabte, 13 de juny del 2015

Visca l'alegria!

Amics, al futbol no hi ha grisos, passem del blanc al negre o del negre al blanc, o millor dit, al rosa en un plis plas, si diumenge passat érem els protagonistes d'un relat d'Stephen King, dijous érem d'un dels germans Grimm, demà tots els gironistes hem de ser una part important d'aquest conte tan maco que estem vivint perquè tingui el final feliç que els nostres jugadors mereixen.
Dijous tots els gironistes vam tornar a xalar de valent, els 135 seguidors que formaven l'expedició organitzada per les penyes i el club vam gaudir com mai en un estadi de primera.
Volem donar les gràcies a la Policia Nacional que van vetllar en tot moment per la nostra seguretat i fins i tot ens van facilitar la retirada de les entrades, quan vam arribar a l'estadi ens vam trobar una cua immensa a la taquilla d'incidències que és a on les havíem de recollir i gràcies a la seva intervenció ens vam saltar aquesta cua.
També agrair a en Vicente Casanova, president de la Federació de Penyes del Zaragoza i al mateix club el gest que van tenir amb el nostre president, en Pepe, de convidar-lo a la Llotja d'Honor, allà va poder saludar a jugadors històrics del club com en Jose Luis Violeta i Canario i va tenir de company de seient a l'actual entrenador del CAI Joaquin Ruiz Lorente.
Al 106 també va haver un gran ambient i amb el resultat final es va desbordar la bogeria blac-i-vermella.
Bogeria que esperem compartir aquesta nit amb els amics de Presentes x El Escudo i demà al dinar de germanor amb ells i la resta de penyes de la seva federació. Si voleu assistir al dinar de demà que farem a la una del migdia al 106 ens ho dieu, el preu del menú és de 10 euros, al pica-pica d'aquesta nit és de franc per a tots els que vingueu al dinar de demà.
Per acabar, volem fer una molt forta abraçada i donar molts ànims a en Marc Sellarés, el gran golejador viu el partit més important de la seva vida i com a crack que és estem segurs que aconseguirà una altra gran victòria.