dimecres, 24 de juny del 2015

Somriures i llàgrimes (1)

Amics, acaba la temporada i com cada any ens toca repassar les alegries i les decepcions dels nostres amics.
Primer de tot felicitar als seguidors del Betis, Sporting i Las Palmas i molt especialment a les penyes amb qui tenim una especial amistat com són la Penya Bética Girona-Olot "Manquepierda", l'Sportinguista de Barcelona "Quini" i El Recibimiento de Las Palmas.
La cara trista l'hem compartida amb els seguidors del Valladolid i Zaragoza, però com deia en Fredi de la penya zaragozista Presentes x El Escudo: ens hem abraçat abans del partit i ens hem abraçat després del partit.
Això és el que ens queda amics, les nostres diferències queden al camp i ara ja pensem només a retrobar-nos ben aviat a primera amb els qui han pujat i a preparar les trobades amb els qui s'han quedat. 
A l'espera de l'assalt final a segona ja podem felicitar als seguidors de l'Oviedo i als amics del Nàstic, amb ells precisament compartirem autocar aquest cap de setmana fins a Elx per assistir al Congrés Nacional de penyes a on l'afició gironina estarà representada per una desena d'immortals.
Un aclariment, no anirem amb l'autocar de la imatge, amb aquest nou autocar de 80 places que ha estrenat Calella esperem desplaçar-nos, a part de Tarragona i Zaragoza, a Huesca i és que l'amistat que ens uneix als Fenómenos Oscenses no ens deixa ser imparcials en aquesta final.
Com tampoc en l'altra i per això des d'aquí els hi donem molts ànims als amics "Los Condenaos" del Cádiz.
Per acabar, dir-vos que no ens oblidem dels que han baixat, però per a aquests els hi dedicarem la setmana que ve el "somriures i llàgrimes (2)".