dijous, 18 de juny del 2015

Sou molt grans!

Amics, el cruel final del somni no pot desmerèixer la grandíssima temporada que ens han brindat els nostres jugadors, ara és el moment d'aixecar-nos i de, sobretot, agrair-los tot el que han fet per sentir-nos orgullosos del Girona F.C.. Esperem que aquesta empenta no s'aturi i que ben aviat puguem celebrar l'ascens que el destí ens ha tret aquest any.
Els jugadors que han jugat habitualment ho han fet de 10 però hem de tenir un especial record pels que no ho han fet, han assumit el seu rol a dins de l'equip i han fet que el vestidor sigui una autèntica llar posant per damunt els interessos del grup al seu propi. Gràcies a tots, sou molt grans!
Resumint el cap de setmana viscut per la penya us direm que el vam compartir des del dissabte a la nit amb la penya Presentes x el Escudo, precisament aquesta penya s'ha fet famosa perquè van apostar per un 1 a 4 a una casa d'apostes i van guanyar més de 2.300 euros.
El diumenge, després de dinar ens van sorprendre amb unes espectaculars banderes amb els escuts de les dues penyes i amb la frase "aficiones de primera", tot un detallàs dels nostres amics a qui els desitgem tota la sort del món.
Com també els desitgem als nostres amics canaris, és obvi que volíem viure aquesta final en primera persona però ens haurem de conformar a viure-la amb gran intensitat i compartir les alegries i les decepcions amb els amics d'aquestes dues grans aficions de primera.