dimarts, 18 de novembre del 2014

VII Seminari Nacional de l'AFEPE-Aficiones Unidas

Amics, aquest cap de setmana l'afició gironina ha estat representada pel president de la nostra penya al Saminari Nacional de l'AFEPE-Aficiones Unidas que s'ha celebrat a Huelva i és que des de fa tres anys la Penya Immortal forma part d'aquesta associació que compta amb més d'un milió de penyistes.
Les dues intenses jornades de treball van començar dissabte al matí on l'alcalde de la ciutat Pedro Rodríguez i el president del club degà Pablo Comas ens van donar la benvinguda a la Casa Colón, lloc emblemàtic i a on va néixer el Recre fa 125 anys.
La Federació de Penyes de l'Elx va exposar com estaven els preparatius pel Congrés Nacional de Penyistes que es celebrarà a la seva ciutat a final del mes de juny i de veritat que tots ja estem desitjant que arribi aquest cap de setmana màgic on penyistes d'arreu de l'estat es reuneixen per pasar-ho meravellosament bé, l'any passat vam assistir vuit membres de la nostra penya i esperem augmentar el nombre aquest any.
També al matí va ser proclamada la candidatura de Zaragoza com organitzadora del congrés esmentat anteriorment però en aquest cas per l'any 2016, el vídeo que van mostrar per promocionar la seva candidatura ens va deixar a tots emocionats, els que coneixeu en Vicente, en Paco o en Rubén ja sabeu que la feina d'aquests nois és garantia d'èxit.
Tot i que estava anunciada l'assistència d'Angel Maria Villar finalment no va venir i el matí el va tancar Jose Luis Oltra, l'entrenador del Recre qui ens va fer passar els moments més divertits  desvetllant alguna vicissitud de la vida dels entrenadors, va ser tot simpatia i amabilitat.
A la tarda al complex Rafael vam continuar les jornades de treball on es va anunciar els dos millors estadis de la temporada 2013-2014, el Molinón com el de segona i el Martínez Valero com el de primera, aquests premis són atorgats per les federacions de penyes que valoren el tracte rebut en els seus desplaçaments per part dels empleats del club a l'hora de facilitar l'estada així com per part de la seva afició.
Vicente Cosido, president de la Delegació de Penyes del Llevant, és l'encarregat  de fer els nous estatuts de l'Afepe i que si tot va bé s'aprovaran al congrés del mes de juny, Vicente triat per fer aquesta feina per la seva capacitat  i coneixença de la matèria va exposar uns quants punts que s'havien de tractar entre tots els que després hem de donat el vist-i plau.
A la nit, convidats per la Federació Espanyola de Futbol, vam assistir al partit de la "Roja", allà a l'estadi els membres de la Federación de Peñas del Recreativo de Huelva ens van mostrar orgullosos el seu preciós local.
Diumenge al matí al complex Rafael vam fer l'última sessió de treball, vam continuar tractant els punts dels estatuts i des de la directiva de l'Afepe ens van comentar el seu desig de potenciar la  presència d'Aficiones Unidas a les xarxes socials i ens van esperonar a què els nodrim de noticies.
Com a cloenda, la Federación de Peñas del Recre va regalar a tots els assistents una ampolla de vi que commemora el 125 aniversari del club degà, a JOSE LUIS MARTÍN Y A TODO SU EQUIPO MUCHÍSIMAS GRACIAS POR EL CARIÑO CON EL QUE NOS HABEIS ACOGIDO.