dijous, 13 de novembre del 2014

Traient pit

Amics, avui en Brian ha anat a l'escola amb la samarreta del Girona, com diu el seu pare, l'Óscar, "ya sacó pecho esta mañana con la camiseta", si ja és bonic si això passes a Girona, com no serà de bonic quan això ha passat a Las Palmas de Gran Canaria i és que finalment la família Duarte-Santana ens tenia una sorpresa reservada i divendres a la nit es van presentar al 106.
Només han estat un parell de dies en els quals hem pogut afegir més moments inesborrables com el del dinar que vam fer dissabte al migdia a la nostra seu. Ens han promès que aquest estiu tornaran amb més temps i ja comencem a comptar els dies que falten per tornar-los a veure.
Divendres va ser fort perquè abans de l'arribada dels nostres amics, el presi va ser testimoni de la primera junta de la nova penya bética a les contrades gironines, la Peña Béticos Girona-Olot Manquepierda, l'Emilio, en Diego, en Capi i en Manolo són els primers tripulants d'una nau que comença amb una il.lusió extraordinària, per la nostra penya ha sigut tot un honor haver estat convidada per viure aquest moment tan important per ells, moltíssima sort amics!.
Esportivament parlant acabem l'article amb el bon regust de boca de la victòria per penalts d'ahir que vam poder seguir en pantalla llegant al 106, sense la pressió del resultat, les cerveses i les tapes de la San vam psasar una tarda-nit plena de rialles i bon humor, per cert, si voleu conèixer l'ambient que es viu al 106 els dies de partit podeu provar-ho aquest dissabte a les quatre de la tarda, us esperem!.