dijous, 6 de novembre del 2014

Moments inesborrables

Amics, si veieu la foto de l'encapçalament d'aquest article entendreu el perquè ens uneix més que una gran amistat amb els seguidors de Las Palmas i el perquè aquest dissabte viurem un partit molt especial.
En aquesta ocasió no ens visita l'Óscar i la seva família però sí uns amics d'ells que faran un munt de quilòmetres per animar els seus. Com no podia ser d'una altra manera nosaltres els rebrem com es mereixen i per dissabte al migdia hem preparat una gran festa a la nostra seu. A les dues del migdia farem un dinar, tots els que vulgueu assistir heu de trucar al presi, al 677775142, el preu del menú és de 10 euros i constarà d'un entremès de primer i carn a la planxa de segon, postres, pa,  vi i cava.
Serà un dissabte molt divertit, ja que com que hem col.laborat amb una petita aportació al STREET WELLNESS mou-te per ells, si voleu ballar una estona Dance-Llatí o Zumba podeu passar pel 106 i recollir un tiquet. Aquest esdeveniment promogut pel Centre Wellness en col.laboració amb la Creu Roja i l'associació Somnis servirà per recollir fons pels nens necessitats. L'acte començarà a les 10 del matí a la Plaça Constitució de Girona.
Amb tants esdeveniments no sabem si tindrem temps a preparar algun tifo com el que vam fer el dia del Mirandés però el que sí us podem assegurar que anirem amb totes les goles a punt per empènyer els nostres jugadors cap a la victòria.
Per acabar, agrair el gest dels Canyeros Llagostera dissabte passat que vam retre homenatge al nostre enyorat Nil Marin amb una pancarta recordant-lo ara que fa un any que ens va deixar.