dijous, 8 de setembre del 2011

Quan les tens les has d'aprofitar

Encara que ho sembli, no, no va ser cosa de meigas acabar golejats un partit en el que vam plantar cara a tot un Deportivo durant 65 minuts. Les diferències entre ambdós equips van acabar aflorant en els darrers instants del partit. Esperem que per als enfrontaments de lliga s'hagin escurçat una miqueta i podem treure'n algun punt.

Els immortals vam aplegar-nos al 106 amb esperances de veure el nostre equip protagonitzant un Coruñazo i, de bon principi aquests desitjos semblaven acomplir-se. Amb només 4 minuts de partit jugats, Dani Nieto va demostrar ser el més llest de la classe robant una pilota a un defensa blanc-i-blau i escapant-se per firmar el primer gol de la tarda. Poc ens va durar l'alegria, ja que 6 minuts més tard Lassad va començar el seu festival golejador amb una altra rematada des de la frontal de la petita d'aquelles que ens fan tant de mal.

Defensivament no va ser un gran partit, quelcom comprensible si és mira a qui ens enfrontàvem, pero resulten preocupants alguns errors i mancances que no és poden cometre contra ningú. Com també ho va ser la falta de punteria que ens va acabar condemnant per haver fallat gols fets. Intentem veure el costat positiu: vam crear un bon grapat d'ocasions en un camp tant difícil com Riazor (hi havia moments del partit en els que si la cosa hagués anat 1-3 ningú s'hauria ficat les mans al cap) i tenim localitzats aquells punts més febles del nostre joc que cal millorar en les properes jornades.
Com a mostra del que diem, tots tenim en ment l'errada de Ion Vélez quan es va plantar sol en un mà a mà amb Lux que no va poder resoldre com cal. Podia haver estat el segon gol gironista i el que va ser és l'inici de la jugada del 2 a 1 de Lassad. A partir d'aquí, festival del davanter franco-tunisià del Dépor i del seu company Valerón, que tot i l'edat encara conserva la classe de quan era internacional amb la Selecció Espanyola. 5 a 1 final i eliminats de la Copa.

Com a aficionats blanc-i-vermells que som, és la nostra missió anar en massa el diumenge a Montilivi a donar calor a l'equip en un matx tant important com és la visita del Valladolid. Un bon ambient i molts crits d'ànim centraran a l'equip i de ben segur que faran que la piloteta vulgui entrar quan va ajustada, que es faci una bona tasca defensiva i es defineixin bé les ocasions clares. Ara més que mai, el Girona ens necessita a tots a la nostra muntanya màgica.

4 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

El resultado no demuestra lo que se vio en el terreno de juego ..
Un partido entre semana menos .Saludos

Anònim ha dit...

Como mínimo ya sabemos donde están los fallos para arreglarlos: defensa (tiene que conjuntarse cuanto antes, de lo contrario sufriremos) y definición en los últimos metros.

Con nuestro apyo incondicional seguro que mejorarán, confío en esta plantilla.

A por el Valladolid.

¡Adelante Girona!

sentir1907 ha dit...

Seguro que el Girona dara mas de si, creo que tiene plantilla para ello . Un saludo

B16 ha dit...

Vamos peña immortal!!!!El domingo debemos animar al equipo sin parar.A por los 3 puntos!!!