diumenge, 25 de setembre del 2011

Ha despertat la bèstia

Han fet falta unes quantes jornades, però el Girona es va treure d'una vegada per totes el pes que tots teníem a sobre pel mal inici de temporada. En un partit que per moments no va ser gens senzill (fins a 2 gols d'avantatge va tenir la UD Las Palmas), els nostres jugadors van demostrar sang freda per no perdre els papers quan la cosa feia molt mala pinta i capacitat d'autocontrol quan la situació es va posar de cara amb les dues expulsions de jugadors grocs, el que va evitar que l'ansietat per fer gol ens descentrés. Al final, estrena golejadora de Coro per partida dobre, un golet de Moha, un altre de Dani Nieto, 4 a 2 i primera victòria al sarró gironista.
Tot i els gols i la polèmica, la nostra amistat amb la Peña el Recibimiento ho pot tot, ja que sabem que el que passa sobre el terreny de joc allà es queda. Per deixar clar que entre aficions agermanades com les nostres el respecte i l'afecte són el més important, el nostre soci infantil Juan Manuel Guerra, en nom de tota la nostra associació, va fer entrega al jugador canari Mauro Quiroga, d'una samarreta per entregar a l'Óscar a la seva arribada a les illes. Os enviamos como siempre un cariñoso saludo a todos desde Girona, deseando que nuestros equipos puedan cumplir sus objetivos esta temporada y disfrutemos al máximo con ellos.
Els immortals vam tornar-nos a fer notar a Montilivi cantant i donant color al partit, sí bé aquest cop la nostra presència va anar més enllà de la graderia. El nostre jove soci i amic Albert Alibés, membre de l'associació de voluntaris "Tots som Girona", va ser l'encarregat de donar vida a en Carmany aquesta jornada, fent les delícies dels més petits i dedicant-nos les seves peculiars salutacions. Tot un artista.
Un altre soci de la penya, en Félix Sierra, va aprofitar la prèvia que sempre fem al Bon Ibèric per ensenyar a la parròquia blanc-i-vermella el cotxe que li havien deixat aquest cap de setmana com a premi pel seu encert des del centre del camp en el partit contra el Valladolid. La sort poc a poc ens va somrient... i més que ho farà. El nostre president Pepe Sierra va assistir a la trobada anual de l'Associació d'Amics del Castell de Montjuïc, on va coincidir amb tots els regidors del consistori municipal. La nostra particular primera dama, la Chiqui, va estrenar el seu talonari de les noves i flamants participacions pel Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional de la Penya Immortal. Mantenim el número de l'any passat (64352) i el preu és de 5 € per butlleta, que poden adquirir-se contactant amb els membres de la junta o a la nostra seu (C/Pamplona, 3). No cal dir que els regidors de tots els partits van comprar-ne i l'alcalde, Carles Puigdemont, fins i tot ens va dir que aquest cop segur que toca. Per si de cas, no us recomanem arriscar-vos a quedar-vos-en sense, je je.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Contra el Villarreal B un viernes a las 9.

Gracias señor Roures, nos acaba usted de joder el viaje.

Ni que no hubiera más partidos que televisar.