dissabte, 3 de setembre del 2011

Millor amb 10 que amb 11

Per segona jornada consecutiva el Girona FC ha acabat el partit amb 10 jugadors, però, tot s'ha de dir, les sensacions amb les que hem acabat el matx del Mediterráneo han estat molt més positives que les que vam tenir sortint capcots de Montilivi després de la golejada rebuda contra l'Elx.

La primera part va acabar de manera nefasta per als interessos gironistes: el nostre ex Dani Bautista va engaltar un xut aparentment intrascendent que amb moltíssima fortuna va despistar Santamaría després de rebotar en Jose. El defensa de Germans Sàbat també va ser protagonista en el 2-0 de la UD Almería, ja que després de permetre que el davanter local li guanyés la partida controlant la centrada enviada pel seu company va provocar un penal que va deixar als blanc-i-vermells (ahir de negre) amb un futbolista menys.

Mentre degustàvem l'aperitiu amb que els regents del Bon Ibèric ens van obsequiar al descans, entre els immortals reunits a la seu social per veure el partit hi havia diversitat d'opinions. Estàven els optimistes de mena, que sempre confien en les possibilitats del seu equip, i d'altres que poc més que volien enviar a algú als lleons per dos partits desafortunats. Vist el vist avui, suposem que hi haurà més calma entre aquests segons, ja que és evident que per molt que ens capfiquem el Girona és el Girona, estar on estem és ja un èxit i s'ha de tenir un xic de paciència fins que tot rutlli com volem. O com a mínim abans de crucificar a ningú.

La segona part va començar amb una injecció d'esperança per a l'afició gironista. Juanlu va provocar un penal i Saizar, en el primer dels molts que farà defensant el nostre escut, el va convertir en el 2-1. El Girona semblava haver guanyat en intensitat i ganes el que havia perdut en efectius i el control del joc per part del nostre conjunt va ser la tònica d'un Almería que, tot s'ha de dir, a la primera meitat va aconseguir marcar quan millor estàven jugant els homes d'Agné.

S'acabava el partit i se succedien els canvis en un i altre bàndol, però entre els membres de la Penya Immortal encara es confiava en treure ni que fos un punt d'un partit en el que el Girona havia lluitat tant. Dani Nieto, en una exhibició de qualitat i força a les que ens té acostumat en el breu període que porta amb nosaltres, va habilitar al capità Moha per permetre-li anotar l'empat a 2. Esclat d'alegria al Bon Ibèric, entre abraçades i accessos de bogeria dels immortals que ja tenien ganes de veure recompensat l'esforç d'aquest bon Girona.

Deixant de banda el punt que ens sap a glòria i la sensació que amb menys vam fer més, aquesta darrera afirmació podem assegurar que no serveix per a la nostra penya, ja que ahir erem al voltant de 30 reunits per veure el nostre equip en el millor ambient blanc-i-vermell. Esperem que xifres com aquesta siguin una constant al llarg de la temporada i animem a tots els gironistes que vulguin veure el seu equip en bona companyia a passar-se pel número 3 del Carrer Pamplona del barri de Sant Narcís.
Per acabar, informar a tots els nostres socis i als aficionats del Girona FC en general que la Penya Immortal ha editat el seu tradicional calendari de la temporada 2011/2012. El llibret inclou el calendari de la Lliga Adelante i el del grup III de la Divisió d'Honor Juvenil, en el que participa el Girona. La portada d'aquest any està encapçalada per una fotografia del color que va donar la nostra penya a les graderies del Gol Sud en el partit que vam guanyar per 2 a 1 al Gimnàstic de Tarragona la temporada passada. Tothom que en desitgi un exemplar només l'ha de demanar de forma gratuita al Bar Bon Ibèric o als membres de la junta directiva de la Penya.

3 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

No veo yo tan claro el penalti del segundo gol pitado al Girona . Bueno es como que ya saben a que equipos tienen que joder .. Saludos

Anònim ha dit...

Poquito a poco esto irá marchando. ¡El miércoles primera victoria oficial de la temporada en La Coruña!

¡Adelante Girona!

sentir1907 ha dit...

Pude ver gran parte del partido, lo que vi no me gusto por parte del Girona , pero si si , suele ocurrir hay partidos que con 10 partidos se juega mejor incluso llegando a empatar un partido como es este caso o incluso ganar. Hombre yo iba con el Almeria cuanto lo siento jejej, mas que nada porque la tierra tira un poquito. ¡ saludos ¡