dissabte, 25 de juliol del 2009

Com el primer dia a l'escola

És una tradició, el camp del Salt es converteix cada temporada en el pati de l'escola a on ens retrobem els seguidors amb els jugadors del nostre Girona F.C., quan diem el pati de l'escola no és per a menysprear el magnífic estadi de la ciutat veïna, però el que és cert és que tots els seguidors que anem a aquest camp al començament de cada temporada anem amb l'ansietat de saludar i estar una estona amb els nostres ídols sense fixar-nos en el marcador i de la forma en que ens saluden els nostres jugadors ens fa pensar que és com quan després de les vacances els nostres fills esperen als seus amics al pati de l'escola.
Avui no era un desplaçament gaire llarg, però hem sigut força puntuals a la nostra seu, a les cinc de la tarda la majoria dels socis que van assistir a l'assemblea del dissabte han pogut recollir l'obsequi de la cia. Axa, una magnífica ampolla de cava.
Com diem, el partit amb el Salt no és important pel que es veu a dins del terreny de joc, per als seguidors és una oportunitat per a copsar les vibracions dels nostres jugadors abans de que comenci la temporada, el que diem ara us assemblarà que és el que hem copsat cada temporada i no és veritat, tenim un gran grup humà que ha estat la pedra angular dels nostres èxits més propers. Com li dèiem a l'Albert Manga ens ho hem de passar bé com ens ho vam passar la temporada passada i ens ha dit que no ho dubtem.
Potser hagués quedat millor posar una imatge del partit del primer equip, però com us dèiem abans el que es veu a dins del terreny de joc queda a un segon pla i hem cregut més oportú posar una foto dels veterans del nostre club que també s'han enfrontat al Salt i han demostrat que qui neix futbolista tota la seva vida serà futbolista.
Afició i Jugadors agafats de la mà, Afició amb majúscules, no només la Penya Immortal Girona, tots els que dia darrera dia treballem per a construir un Girona de primera i uns Jugadors també amb majúscules que treballen dia darrera dia pel mateix objectiu serà el que farà que els nostres somnis es facin realitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu algú de la SAD? es farà o no?

Oscar Duarte ha dit...

Seguro que si.
La SAD saldra adelante .
Mucha suerte en esta temporada 09.10 al Girona F.C y a toda su exelente afición.