diumenge, 10 de maig del 2009

Gràcies Nàstic

Decebuts, així hem sortit tots de Montilivi, aquest Girona no és el de la primera volta, però ni al terreny de joc ni a la graderia. Un diumenge esplèndid climatològicament parlant, jornada econòmica sí, però a 10 € l'entrada i només 3.000 espectadors davant del líder. A la gespa el nostre equip ha fet una de les pitjors primeres parts del campionat, era el líder sí, però la qualitat dels nostres jugadors està molt per sobre del que han demostrat als primers 45 minuts. Hem de dir que el rigorós penal que establia el 2 a 0 al final de la primera part ens ha fet molt de mal, però sincerament feia justícia a la diferència de joc mostrada pels dos equips.
Tampoc ara hem de cremar la barraca, hem de ser optimistes. El Girona ha mostrat dues cares ben diferents, a la segona part hem vist el que demanem dels nostres jugadors, tot i els seus defectes, no hem xutat entre els tres pals ni amb porteria buida, hem arribat moltes vegades a l'area i hem creat un munt d'ocasions de gol, a més el Nàstic que perdia a pocs minuts del final amb l'Alavés ha aconseguit l'empat que ens deixa un bon coixí de punts sobre el descens.
Toc d'atenció als jugadors i cos tècnic, però també a tots nosaltres els aficionats ja que tots plegats vam pujar a la segona i tots plegats mantindrem la segona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els altres equips tenen un calendari molt millor, hem de fer 7 punts per no baixar. I ara ho veig impossible.

Anònim ha dit...

Ara més que mai hem de recolzar el Girona. Hem de confiar en el nostre equip, si els aficionats no hi confiem en la salvació mal anem. Només ens falta un xic de sort de cara a porteria i segur que aconseguirem sumar alguns fins a final de temporada. Ho tènim dificil però no és impossible la salvació de categoria.
David.

Anònim ha dit...

Elche y Castellón serán nuestras finales... ¡ahora es cuando más toca apretar los dientes y ganar!

¡Vamos Girona!