dissabte, 30 de maig del 2009

15 de 15

Amics, aquesta imatge no és d'avui, és de la temporada passada, però com deia en Jordi Miró fa una mesos al Tot Rodó, el secret de l'èxit és que tots som amics.
Hem marxat de Girona feliços, això ens deia en Ricardo Pacheco, president de la Federació de Penyes del Nàstic de Tarragona quan estaven a mig camí de la tornada, la veritat és que les 90 persones que hem compartit el dinar de germanor mai oblidarem aquest dia. Abans d'anar a dinar hem estat una estona a la nostra seu, allà en Ricardo i en Jose Antonio, secretari de la federació, ens posaven al dia de tots els problemes que tenen les penyes, per la nostra part també els hi dèiem que fem el que fem perquè volem però de vegades ens sentim sols, però com que ho fem perquè volem tampoc hem de donar importància a la poca atenció que ens donen els estaments superiors del futbol.

Avui us donem una primícia en la que hem estat partíceps, fa uns dies es va anunciar que Tarragona opta a ser la seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, la Federació de Penyes del Nàstic ens ha regalat la primera pancarta que en suport a aquesta candidatura s'ha exposat a un complexe esportiu, ha estat a Montilivi. No podia ser d'una altra manera, els hi hem promès que aquesta pancarta es veurà a Montilivi a tots els partit televisats.
Seria injust no fer esment a la Penya Ibusuki Hiroshi i a la Penya Miki Albert que també ens han acompanyat en aquest gran dia, en David avui no cabia en si per la titularitat de l'Ibu i en Jose Antonio des de les set del matí ha estat gravant el que serà el tercer curt de les penyes per a superar a partir de dilluns, l'altra promoció a segona.
15 de 15, quan ha acabat el partit i li dèiem a en Javi Salamero que si el Celta perd, tot un Celta, ja estem una temporada més a segona, ens deia que no ens hem de fixar amb els altres perquè nosaltres som un gran equip, creu que podem fer els 15 de 15. Si veus a en Dorca amb la mateixa il·lusió que en Javi i que tots els seguidors de general podem dir que fins a final de temporada assaborirem la segona.

Avui, els més de 5.000 gironins que hem anat a Montilivi hem anat a viure una festa, el joc de la segona part i el resultat ha fet que totes les nostres expectatives es compleixin.

2 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Enhorabuena por esos 3 puntos
Este es el Equipo que todos queremos .
Mi alegria fue muy grande a escuchar por la radio el pitido final del partido esperemos que sea mas grande esta tarde de domingo cuando podamos gritar Objetivo cumplido seguiremos en 2ª Otra temporada mas Enhorabuena....

Anònim ha dit...

jajaja Pepe te jorobé la foto del gol...

Es la emoción del momento jaja

¡Vamos Girona!