dimecres, 20 de maig del 2009

Gironins a Castelló

Amics, aquest dissabte una trentena de seguidors ens desplacem amb la nostra penya per a passar un gran cap de setmana a Marina d'Or i rematar-lo amb el que pot ser deixar ja peu i mig a aquesta segona divisió. Amb el debut a la banqueta d'en Javi Salamero, una persona que des de que va arribar a Girona fa quatre temporades a tercera, la seva trajectòria ha estat marcada per l'éxit, esperem que l'efecte revulsiu es reflecteixi al marcador. És una obvietat i no caldria dir-ho però mai està de més fer públic el que fem i pensem, directament adreçats a en Javi li vam dir ahir que tots estem amb ell i amb l'equip i li desitgem molta sort, que també serà nostra.
Bé, tornant al desplaçament de la penya us hem de dir que esperàvem un xic més de gent, potser ens vam equivocar al preparar el viatge amb estada a un hotel però quan organitzem un viatge comptem totes les possibles despeses que pot tenir una persona i ens sortia pràcticament el mateix cost fent-lo en un dia que en dos i d'aquesta manera donàvem l'oportunitat de conèixer un lloc a on molts encara no hem estat mai, com és Marina d'Or.
Segur que molts de vosaltres vindreu diumenge per a recolzar el nostre equip, ara que tant ens necessita, per a la vostra informació us direm que el preu de les entrades per als visitants és de 27 € i estarem situats al lateral a la zona de preferència alta. Esperem que tots els que ens apleguem al Nou Castalia visquem una gran festa.

1 comentari:

Penya Curta GFC ha dit...

Un cop més ens treguem el barret i més ara que estem en una situació delicada o com a mínim no idílica.

No ens hem pronunciat en res perquè dins la nostra penya tothom té la seva opinió però coincidim que ara més que mai cal deixar-se de picabaralles i estar amb l'equip, sobretot els dos partits que queden a casa i recuperar un mica l'ambient de la promoció.

Una abraçada, bon viatge i endueu-vos un sarró per posar-hi els 3 punts que tant ens calen!