dimecres, 29 d’abril del 2009

Viatge a Castelló - Marina d'Or

Amics, estem molt contents ja que avui us anunciem el desplaçament més atractiu de la temporada. El proper 23 o 24 de maig el nostre equip s'enfrontarà al Castelló i com sabeu aquest és un dels viatges que teníem programats des de principi de temporada. La veritat és que és un desplaçament que es pot fer en un dia però en Manel, comercial per a Catalunya de Marina d'Or ens ha fet una oferta irresistible i creiem que tots els nostres socis i simpatitzants agraireu com queda el programa del viatge i sobretot el preu.
Si el partit es juga dissabte sortirem de la Pl. Poeta Marquina de Girona el mateix dissabte a les 8 del matí per arribar cap al migdia a l'Hotel Gran Duque de Marina d'Or, allà dinarem i després anirem a veure el partit, quan acabi tornarem a l'hotel per a sopar i dormir. Al matí de diumenge, després d'esmorzar sortirem cap a Girona.
Si es juga diumenge sortirem a les 4 de la tarda del dissabte 23 per arribar abans de sopar a l'hotel, a aquest hotel inaugurat a l'any 2007 de tres estrelles i amb més de 500 habitacions farem nit, esmorzarem, podrem gaudir del seu spa amb piscina climatitzada i dinarem abans d'anar a veure el partit. Un cop acabi l'encontre tornarem cap a Girona.
Pensareu que tot això ha de sortir molt car, opineu vosaltres mateixos, el viatge amb autocar, l'entrada del partit, la nit d'hotel amb el sopar, l'esmorzar i el dinar, tot plegat, 95 € per als socis de la nostra penya i 105 € per als simpatitzants, als menors de 12 anys es descomptarà 20 € i als menors de 6 anys es descomptarà 45 €.
A partir del dia 1 de maig ja podeu passar per la nostra seu al Bar Bon Ibèric del carrer Pamplona número 3 de Girona per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import del viatge. Hem posat com a data límit el 18 de maig ja que és el dia que hem de confirmar a l'hotel la reserva però si esteu interessats no us adormiu ja que només farem un autocar i quan estigui ple tancarem les inscripcions. No penseu que anem de sobrats, però heu d'entendre que no pots reservar un major número d'habitacions sense saber la resposta de la gent i creiem que fer-ho per les places d'un autocar és el més adient.
Amics, parlem una mica de futbol ja que si no creureu que us heu equivocat de web i que esteu a un d'una agència de viatges. Diumenge contra el Sevilla el nostre equip te l'oportunitat de tornar a la normalitat, potser la normalitat que a començament de temporada preveiem era la del neguit d'aquesta setmana, un neguit provocat més que per la situació real del nostre equip, pel tarannà que tenim els seguidors de tots els equips, passem de l'eufòria al pessimisme en qüestió de 90 minuts. Bé, el que us dèiem, la segona A no és un camí de roses i fins a dissabte ho era, estem segurs que la victòria de diumenge ens tornarà a aquest camí.