dijous, 23 d’abril del 2009

A guanyar a "el Glorioso"

Amics, el títol d'aquest article el fem amb el màxim de respecte cap a un dels equips històrics del futbol estatal, amb el sobrenom de el Glorioso és conegut el Club Deportivo Alavés pels seus seguidors. La veritat és que el futbol dona moltes voltes, fa un parell d'anys quan l'Alavés s'enfrontava al Barça o a l'Espanyol i era acompanyat per un munt de penyes als seus desplaçaments, el nostre Girona lluitava pels camps de tercera pràcticament sòl. Ara tot això ha canviat, l'equip de Gasteiz arriba a la nostra ciutat amb la soga al coll i en quan a penyes hem de dir que hem estat copsant l'estat d'ànim dels seguidors i tot que es mostren optimistes vers la seva salvació el seu recolzament a l'equip dista molt del que va ser fa poc, un exemple d'això és que ahir mateix vam estar parlant amb un encarregat del Bar Mónaco, aquest bar era la seu de la penya el Glorioso i punt de sortida de molts viatges organitzats per diferents penyes com la penya Karmona, ens va dir que no ens podia donar cap telefon de cap penyista ja que ara mateix ja no hi havia cap penya en aquest bar. Com sabeu, ens agrada visitar per Internet els diferents fòrums dels equips rivals i la veritat és que els hem trobat força apagats a nivell de participació el que indica, pensem nosaltres, una fredor del seguidor vers el seu equip.
L'altra cara de la moneda som nosaltres, el nostre equip te la salvació a tocar amb els dits i la comunió amb els seguidors és total. Dissabte serà una mostra més, segur que hi haurà una gran entrada a Montilivi per a viure el primer pas definitiu cap a la salvació i a més, el que és més important, en un ambient més que de preocupació, festiu.
Potser trobeu que aquest article fa molta referència al partit i no gaire a la nostra penya, teniu raó però és que estem treballant per anunciar-vos molt aviat tot un seguit d'actes que esperem us agradin. Bé, el que sí us hem de dir és que com ja heu pogut veure des de fa dies al bloc, tenim un enllaç a un bloc creat per les penyes del Girona per a que voteu al que creieu millor jugador de la temporada, més endavant us donarem més detalls del que consistirà l'acte d'entrega dels premis.

2 comentaris:

edivaldo rossetto ha dit...

muito legal, bom ver novos times crescendo. porem para chegarem ao nivel do futebol brasileiro ainda esta muito longe... pricipalmente do maior club do mundo "corinthians"!

Penya Curta GFC ha dit...

No sabia lo del Glorioso però és un equip amb solera de sempre. Recordeu el 2001 quan van perdre la final de la UEFA a la pròrroga, quin greu...