diumenge, 19 d’abril del 2009

Enhorabona nois!

Les dotze del migdia, una vintena de membres de les penyes del Girona aplegats al Bar Santa Anna disposats per a gaudir d'un bon matí de futbol, no començava bé la cosa, per la tele no veiem el partit i el telèfon no parava de sonar, molts aficionats ens heu trucat per a demanar-nos informació sobre la causa de que no es veiés, si us hem de ser sincers pensàvem que aquesta era una batalla més de les guerres de les televisions, ens hem posat en contacte amb en Javi Salamero i ens va tranquil·litzar a tots, el motiu de que no es veiés no era un altre que havia plogut molt a Alacant i la pluja havia fet que l'equip del Canal+ tingués un problema tècnic que no els permetia oferir el partit però que estaven treballant per a solventar-ho. La primera part la vam escoltar per la radio i quan va començar la segona tots vam fer un crit de satisfacció ja que el nostre equip ja sortia a la pantalla. El tres a zero final el podem resumir en que els dos primers gols afortunats de l'equip local van fer molt de mal a un Girona que fins a aquell moment havia controlat el partit. La part positiva és que una jornada més, gràcies a la derrota a casa del nostre proper rival a Montilivi estem a deu punts del descens, a més avui hem viscut el debut de l'Ibu, quan el partit ja estava pràcticament decidit en Raul li ha donat l'oportunitat de mostrar la seva gran qualitat sobre la gespa, no ho diem nosaltres, ens ho han comentat molts entesos al futbol, avui ja ha deixat una emprenta del gran jugador que és.
Com vam prometre a l'equip juvenil les penyes no els hem deixat sols, us hem de demanar disculpes ja que la nostra idea era de posar una fotografia dels grans protagonistes d'aquest matí a Torres de Palau, els compromisos que teníem a la tarda no ha fet possible que en el moment de publicar aquest article disposem de les magnífiques fotografies que en Joan Carles ha fet. Bé, dir-vos que molt d'hora ja érem a dalt per a posar les banderes i donar tots els ànims del món als nostres jugadors, el seu entrenador, en Miguel Angel, ens ho agraïa un per un. S'ha viscut un partit trepidant i carregat d'emoció fins a l'últim minut. Necessitaven un punt i l'1 a 0 de la primera part feia pensar que no s'hauria de patir molt, però amics, quan una cosa te molt de valor és molt difícil d'aconseguir, a la boja segona part fins a dues ocasions el nostre equip ha hagut de remuntar un marcador advers, al temps de descompte quan el marcador estava empatat a tres ha arribat el gol d'en Serramitja que establia el 4 a 3 final. Objectiu assolit, enhorabona nois!.