dimarts, 17 de març del 2009

Spot Accions ja es veu!!

Amics, segurament molt de vosaltres pensaríeu que aquesta setmana la dedicaríem al desplaçament a Anoeta, el temps s'esgota i a dia d'avui el més important és recordar-vos que només ens queda una setmana per a que tots els socis del nostre club siguin part d'ell de per vida, independentment de que qualsevol dia les teves obligacions no et permetin ser abonat al club, per només 43 euros al mes et casaràs amb el Girona per sempre. Per això avui hem presentat el nostre primer espot.
Amb el DVD ben calent hem fet la presentació al Bon Ibèric davant d'en Jordi Miró i la família Miki Albert. Com podreu veure volem que els anuncis, tot i que no som professionals, siguin prou acurats per a que donin una imatge prou seriosa del que ens juguem, per això avui només us presentem el que a en Xavi Morcillo li ha sigut més ràpid de muntar. En breu publicarem el que vam gravar a l'estadi però hem de deixar passar uns dies per a que una feina feta a hores que potser molts de nosaltres estem descansant sigui del gust del nostre Xavi Morcillo i així quan la veieu podeu dir que reflexa tot l'artista que és. Quan en Miki ha vist l'anunci ja s'ha tornat a oferir per a participar a un altre, la cara de satisfacció d'en Jose Antonio ho diu tot, us hem de dir que tenim pensat gravar un parell més i també comptem amb la vostra col·laboració, més endavant us anirem informant dels actes que tenim previstos.
Per acabar dir-vos que a nascut una estrella, el secretari de la nostra penya, en Rafel Baone, ha sigut un més que digne protagonista del nostre "El Padrino" particular. Esperem que us agradi, sabem que molts que esteu enganxats als fòrums com nosaltres estàveu desitjant veure els anuncis de les penyes, aquí teniu l'enllaç del primer

3 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

Molt bo en Rafel! Ahir ja ens va dir que de jovenet era cantant melòdic a Figueres i encandilava totes les noietes... Apa: Salut i Girona Futbol Club!

Anònim ha dit...

"El Padrino" no, ¡¡es el amo!!

jeje Espero que esta iniciativa tenga éxito, está muy currada.

Viendo esto, estoy seguro que el que rodamos en Montilivi será espectacular.

¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

Segur que en Rafel amb aquesta actuació tornarà a encandilar a totes les noies.
Enhorabona a en Xevi Morcillo i J.Antonio i atotes les persones que han participat en el video.