dimecres, 4 de març del 2009

De Vallecas a Montilivi

Amics, aquest cap de setmana quatre membres de la nostra penya ens desplacem fins a Vallecas, l'expedició està formada per la gent més jove d'esperit de la penya amb en Baone, en Caravaca i en Recasens al capdavant, allà, tindrem el plaer de conèixer personalment a en Joan Soler, els qui us agraden els fòrums segur que ja sabeu de qui us parlem, és un noi català que viu a Madrid, és soci del Rayo i a més forma part de l'equip de futbol d'aficionats de la federació de penyes del Rayo un equip que fa una gran tasca per a potenciar la germanor entre aficions com podeu veure a la fotografia amb els periodistes del Cádiz, fa unes setmanes es va posar en contacte amb els seguidors gironins i des de llavors hem estat en contacte, avui mateix hem tornat a parlar i ja hem quedat que no podríem disputar cap partit previ al dels nostres jugadors per manca de física però ens veurem per a compartir una bona estona.
Del partit només us podem dir que tenim molt bones sensacions i més quan hem conegut que a part dels amics de la Penya Curta que, tot i que encara no ho tenen segur, molt possiblement s'apropin fins a Vallecas, qui sí ens ha confirmat la seva assistència és l'Albert Mateos amb el seu fill talismà en Miquel.
Quan acabi el partit haurem d'anar ràpid ja que no podem perdre el tren per arribar de bon matí a Girona i poder anar tot seguit a la convocatòria que hem fet les penyes a Montilivi per a la gravació d'un espot que després penjarem a Internet. Amics, com ja heu pogut llegir als altres blocs de les penyes amigues, com comentàvem ahir amb en Jordi Miró, de la mà del club, durant el període de captació d'accionistes les penyes farem tot un seguit d'actes per a que des de la nostra humilitat, ajudem a aconseguir el gran objectiu, continuar l'any que ve a la Segona.
La campanya l'hem titulada Espot Acció i consistirà a la gravació d'uns anuncis basats en pel.lícules d'ACCIÓ amb la participació de tots vosaltres. El primer serà basat a la pel.lcula Braveheart, pot quedar espectacular, aquesta tarda els nostres amics de la Penya Miki Albert i la Penya Hiroshi han estat fent el guió i comptarem amb la presència del Club Arquers Salt per a la gravació. Tots´els que el vingueu diumenge a les 9 a Montilivi per a fer d'extres rebreu un tall de bandera del Girona i gaudireu d'una xocolatada. Això sí, preguem ens confirmeu la vostra assistència a qualsevol penya per a no quedar curts.