dimarts, 6 de gener del 2009

Diumenge futbol


Els que ens estimem el futbol, quan arriba un partit tan important com el de diumenge, cap actuació dels "incompresos" pot desviar l'atenció de nosaltres. Ens visitarà la Sociedad Deportiva Eibar, potser veient la classificació ens semblarà que ja ho tenim fet, però el seu joc, combinat amb el
reforç d'Arruabarrena, fitxat aquesta mateixa setmana de la primera divisió de Polònia, jugador que coneix la segona com ningú ja que ha estat moltes temporades a aquesta divisió amb equips tan històrics com el Tenerife, ens fa pensar que en Raul Agné tindrà molta feina per a motivar-nos a tots, hem de pensar que encara estem a 25 punts d'assolir el nostre gran objectiu que no és altre que el poder veure el nostre Girona un altre cop a la Segona A la temporada vinent.
És un tòpic d'aquests partits, tens poc a guanyar i molt a perdre, però aquests tres punts, encara que per a molts ens sembli que els tenim a la butxaca, seran molt difícils d'aconseguir i a més un cop assolits representarà el pas que hem estat a punt de donar aquesta temporada i que encara no hem fet per estar a dalt.
Si l'Eibar s'ha reforçat amb jugadors de primera, el nostre Girona no ha estat menys, generalment es diu, gran jugador i millor persona, al cas d'en Felipe no es pot generalitzar, s'ha de personalitzar,
és un gironí més, de la mateixa manera que l'hem estant seguint quan ha jugat un partit de la UEFA, els seus pares han seguit el Girona F.C. als camps que els hi agafava a prop, Sant Boi a 300 metros de casa seva, durant dues temporades consecutives no hi han faltat, al Masnou, a l'Hospitalet, les llàgrimes de la seva mare el dia de l'Eldenc quan s'acomiadava de Montilivi diu molt dels Sanchón.
Igor, al final de la temporada passada, al seu club gallec deien que després de moltes temporades demostrant el que és a la Segona B se li havia quedat petita aquesta categoria, diumenge que ve ens començarà a demostrar que els seus antics directius no s'equivocaven.




10 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que Igor proporcione al equipo los goles que tanta falta le hacen.

A ver que tal nos sale Hiroshi...

¡Vamos GIRONA! El domingo hay que ganar.

hermanos sabat ha dit...

pepa dejate de tantas mentiras. y no vayas mas de victima.

Anònim ha dit...

Pepe, perdon.

Anònim ha dit...

Pepe, y cuando vosotros nos deciais k le teniamos k rebentar las piernas a los supporters k?
eso no lo dices?

Mentirosos k soy unos mentirosos!

SoloSS contra todos!

Ultras Gerona crew88

Anònim ha dit...

Dejad ya de mentir vosotros, por favor.

No tiréis más basura sobre Pepe, que es buena gente (quizás demasiado por fiarse de vosotros) y no se merece esto.

FORÇA GIRONA

Anònim ha dit...

animo pepe, los que te conocemos sabemos los años que llevas siguiendo al girona..no como esos, que encima se meten en tu web a burlarse y esas cosas......soy español y del girona, pero la educacion dice mucho de una persona...el domingo pitada monumental a esos m..... mira que me caliento ya...

Anònim ha dit...

Para el ultimo payaso, decirle que si tan caliente esta, le esperamos en el fondo sur, para darle un masaje de manos i a sin que caye la boca. Tu ni eres español ni na, eres un vendido como Pepe i la demas mierda.

Hermanos x Gerona

Hermanos x España!!

Anònim ha dit...

Diumenge tots a xiular als ultres. Hem d'aconseguir que aquesta gentussa no torni a anar al gol nord. A Montilivi es ve a animar al Girona, que recordo que té la senyera al seu escut. Som un club català, ni independentista ni espanyolista. I als que no us agradi a pelarla a casa que es el que feu quan no hi ha partit, colla de perdedors, escòria social que ni arribeu a mileuristes. Visca la Immortal i la resta de penyes de gent normal i sociable del Girona. Ultras i Som-hi nois a la presó!!

Anònim ha dit...

ja ja ja que flipats que sou immortals, us creieu amos del Girona o algu ¿?

Anònim ha dit...

al flipaillo ese que habla de payaso: decirte que de un guantazo a mano abierta te meto en la porteria de el eibar sin tocar el cesped, que sois cuatro mataos que vais de "PELAILLOS" y lo que estais es pelaos de frio que lastima dais, eso ya esta pasao de moda ...tienes que vestirte con cadenitas y esas cosas que estaras mas guapo...el domingo os vamos a pegar una pitada que vais a flipar pringaos...FORÇA GIRONA ,VIVA ESPAÑA,Y VIVA CATALUÑA TAMBIEN HOMBRE..