diumenge, 11 de gener del 2009

Girona, Girona!

Una gran tarda a on el futbol ha sigut el gran protagonista a Montilivi, 2 a 0, gols d'en Felipe i de l'Igor, no seria just no destacar la gran actuació dels nostres nous davanters, de la mateixa manera que no ho seria si no destaquem el gran partit ofert per tots els jugadors del nostre equip, una molt treballada victòria davant d'un equip molt expert i que sobretot a la segona part ha donat molta sensació de perill.
La nostra penya ha rebut molts de regals aquesta tarda, a banda dels tres punts, només arribar a l'estadi en Jose Antonio de la Penya Miki Albert ens ha fet entrega d'un espectacular banderí de la seva penya, a més, ens ha donat imprès el nostre escut redissenyat, tot i que conserva el de l'actual, és un model molt més modern i de més fàcil treballar, molt aviat us presentarem el nostre nou escut ja que a tots ens ha encantat.
L'altre gran regal ha sigut el poder seguir la primera part del partit amb el senyor de la fotografia, en Felipe Sanchón pare qui ens donava una altra gran alegria, d'aquí quinze dies, el nostre jugador Felipe serà pare per primera vegada d'una nena.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

muy buen partido del girona que solo estamos a 5 puntos de ascensoooo!!!!!!FORÇA GIRONA!!! a por el tenerife que le tenenos unas ganas sobretodo los madridistas jjejee

Penya Miki Albert - Girona F.C ha dit...

Bon partit dissabte, però sou 80 oi?, aviam si animem un xic més que l'estadi està molt fred. Salut Immortals!!!

Anònim ha dit...

a nascut una nova penya del girona futbol club,la PENYA CURTA aqui teniu l´enllaç podeu fer un cop d´ull!!!!! http://www.penyacurta.blogspot.com/