dissabte, 24 de gener del 2009

Aroa

Tots estem a sobre d'un núvol, molts pensareu que és gràcies al pare de l'Aroa, però el que és cert és que estem a on estem gràcies a tots els jugadors i tècnics que han fet que el nostre vestidor sigui un punt de trobada, amb la màxima responsabilitat laboral, d'un grup d'amics per gaudir del millor que porten a dins que no és una altra cosa que Jugar a futbol. Resaltar només a en Jito, en Diego, en Jose, en Chechu, l'Albert o en Jordi seria molt injust ja que encara que des de fora sembli que són l'ànima de l'equip, tots els nostres jugadors des d'en Xumi fins a en Rafa, passant per en David, Jaume, Gabri, Raul, Migue, Igor o en Paco, fan que el nostre Girona enganxi més al seguidor del futbol pel seu entusiasme a dins del terreny de joc. Com diu en Raul estem ja a només 19 punts del nostre primer objectiu, la segona volta serà molt més difícil que la primera ja que a casa tindrem els equips que no motivaran tant ni a l'espectador ni als propis jugadors i vindran amb l'aigua al coll, a fora tindrem els rivals difícils i si no tirem endavant els partits a Montilivi podem entrar a una dinàmica molt negativa, hem de tenir clar que sigui qui sigui el rival hem de tenir el mateix ambient a Montilivi com el d'avui ja que hem demostrat que no som inferiors a ningú però tampoc, si no juguem al cent per cent, som superiors a ningú.
Avui hem tornat a tenir una altra jornada inoblidable, en Tomás, l'Agueda, l'Antonio i en Fernando de la penya Fenómenos Oscenses, juntament amb en Ricardo de la federació de penyes del Nàstic que s'ha sumat per telèfon a la festa, han fet que primer amb amb la Penya Miki Albert i després amb la Penya Ibusuki Hiroshi hagi estat un gran dia amb gent meravellosa.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

GRAN AMBIENTE EN MONTILIVI, LASTIMA QUE LA TRIBUNA NO SE APUNTARA A LA OLA, PERO BUENO POR LO DEMAS FUÉ UNA BUENA TARDE...SALUDOS COMPAÑEROS NOS VEMOOS CONTRA EL CELTA , A REBENTAR MONTILIVI!

Anònim ha dit...

Y YO ME PREGUNTO,QUIEN ES EL PADRE DE AROA???????

Anònim ha dit...

Felipe Sanchón.

Oscar Duarte ha dit...

Enhorabuena por esos 3 puntos y que sean mas ......

Anònim ha dit...

.............porque este año subimos a primera y pobre del que quiera robarnos la ilusionnnnnnnn...... FORÇA GIRONA........

Anònim ha dit...

No sé si alguien se ha dado cuenta pero estamos A DOS PUNTOS DEL ASCENSO.

¡¡¡VAMOS MI GIRONAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

¡Hay que ganar al Celta como sea!

Anònim ha dit...

nace otra nueva penya en montilivi!! PENYA LOS BERENJENAS aqui podreis verla , saludos a todos!!!http://losberenjenasgirona.blogspot.com/