dissabte, 3 de gener del 2009

Gent Meravellosa

Ens quedaven poques forces per a fer aquest article però veure les fotos de la gent meravellosa que ens ha acompanyat avui a Tarragona, la gran majoria, ens ha donat l'ànim suficient per a que quedi reflectit a aquest bloc el que ha sigut el viatge dels Seguidors Gironins.

Hem sortit molt puntuals de la Pl. Poeta Marquina el que ens ha permès arribar a Tarragona tres quarts d'hora abans de l'inici del partit, us hem de dir que era un dels nostres neguits ja que havíem ajustat al màxim l'hora de sortida.

El Nàstic en tot moment s'ha portat de manera extraordinària amb nosaltres, un hora abans d'arribar a Tarragona un empleat del club ens oferia la reserva d'entrades per a tots els dels autocars, finalment vam optar per a que tothom treies la seva entrada a l'estadi, sense saber-ho ha sigut un encert perquè tot i que els nostres expedicionaris han hagut de patir una llarga cua, els que anaven amb mainada s'han trobat amb la sorpresa que hi havia una entrada reduïda per als nens a meitat de preu, cosa que desconeixíem, aquí sí que no per errada nostra ja que la mateixa Silvia, una de les nostres seguidores, havia trucat al Nàstic uns dies abans per informar-se d'això i li van dir que en principi no hi havia cap tipus de descompte per als nens.

Un dels millors moments del viatge ha sigut conèixer a la tarragonina Montse Llauradó, a través de Catalunya Radio es va posar en contacte amb nosaltres per a demanar-vos una bandera del Girona F.C., tal i com li havíem promès li vam fer entrega de la bandera i un petit detall.

Ens quedava comentar el resultat, quan un equip perd per 3 a 0, tot i que el penal que representava el segon gol del Nàstic a les acaballes del primer temps no era penal ja que la falta era fora de l'area, no valen excuses i hem de considerar que la derrota ha estat justa.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vaig estar a Tarragona, i us vull agrair el tracte que heu tingut amb tots els aficionats del Girona desplaçats al camp del Nastic. I us vull animar a que seguiu organitzant viatges per animar al Girona F.C. Tot i el que va passar, jo m'he emportat una sensació molt bona en general, i he conegut gent molt maca; Penya Miki Albert, Pepe, Rafel, Oscar...Lo que està clar, és que el proper desplaçament només hauriem d'anar aficionats del Girona i socis de la Penya Inmortal.
David.

Anònim ha dit...

Quitando lo que todos ya sabemos, el viaje fue extraordinario. Lo mejor, como bien dices, la buena gente que fuimos a pasar un buen rato animando a nuestro Girona.

Ánimo y a seguir sin abandonar al equipo.

Penya Miki Albert - Girona F.C ha dit...

La propera vegada 2 busos, fotocòpia DNI de tothom, i amb referències....
No es pot ser bo amb tothom. Tots a animar el GIrona i de bon rotllo. I els que no ho entenguin així que es busquin la vida.
Merci David per el comentari.