dimarts, 23 de setembre del 2008

Viatge a València

Com ja us vam anunciar el dia que va sortir el calendari de la segona, el nostre primer desplaçament serà el proper 11 o 12 d'octubre, aquest dia es complirà tot just 16 anys que la nostra penya fes el seu primer viatge com a tal també a València, com ja vam explicar en aquella ocasió va ser contra el Lliria i la victòria va ser pels nostres jugadors per 0 a 4, encara que sigui molt difícil, seria una bona commemoració igualar aquell resultat.
Bé, molts segur que ja vàreu veure els cartells que vam penjar diumenge passat a l'estadi però és normal que al nostre bloc us recordem els preus de l'autocar, l'hora de sortida i tot allò que us pot interessar ja que són molts els e-mails que hem rebut des de diumenge demanant més informació.
Sortirem com sempre de la Pl. Poeta Marquina de Girona a les 8 del matí del dia del partit, un quart d'hora més tard recollirem a tots els que siguin a la nostra seu del C/Pamplona, 3 (al Bar Bon Ibèric), estàvem en dubte si sortir de la nostra seu ja que ens feia molta il.lusió o continuar com havíem fet fins ara, hem pensat que hi ha molta gent del centre de la ciutat que està acostumada a agafar l'autocar de la nostra penya a la Pl. Poeta Marquina i tampoc els hi podem obligar a agafar el cotxe particular per desplaçar-se fins a la nostra seu, per tant hem agafat una opció intermitja que creiem pot anar bé a tothom. Encara que és poc probable, si el partit fos ofert pel Canal Plus sortiríem a les 6 del matí de la Pl. Poeta Marquina i un quart d'hora més tard de la nostra seu.
El preu de l'autocar és de 20 euros pels socis de la Penya Immortal i de 25 euros pels no socis, el preu només inclou l'autocar, però creiem que és prou ajustat, penseu que el nostre tresorer en Joan Carles Fraixinó s'ha estat moguen tot l'estiu per trobar la millor opció qualitat de servei-preu per poder oferir a tots els simpatitzants del nostre club uns viatges que esperem siguin inoblidables.
No hem volgut incloure el preu de l'entrada ja que a hores d'ara no el podem saber ja que els clubs ho decideixen la mateixa setmana del partit, si bé podem dir que tots els partit que ha jugat el Llevant a casa ha posat com a preu pel Gol Visitant 25 Euros, tot just avui ens hem adreçat al club llevantí per a veure si fan alguna entrada especial per als nens i els jubilats, de seguida que ens contestin us ho direm.
Per últim una cosa molt important, si esteu interessats en gaudir d'un dia meravellós no dubteu en trucar-nos el més aviat possible als telfs. 677 77 51 42 (Pepe) , 687 64 26 39 (Rafel) o passar-vos per la nostra seu al Bar Bon Ibèric.

7 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Un buen desplazamiento y muy comodo para viajar muy bien de precio .
entre mas viajen mas arrropado se encontrara el equipo a animarlos con fuerzapara que todos juntos se traigan los 3 puntos valiosos

Anònim ha dit...

la penya somhinois estaran juntos con la penya inmmortal en levante todos con girona fc a levante

Anònim ha dit...

los ultras de levante esperamos que vengan los mierdas esos llamado supporters al nuestro campo porque le tenemos ganas van a saver kien son los utras de levante a cambio los inmmortales somhinois seran respectado el nuestro campo putus supporters ultras levante elite88

Anònim ha dit...

una pregunta, las entradas cada uno se las compra alli en taquilla?

cuanto valen?

gracias.

Anònim ha dit...

valen 25 euros cd una

Anònim ha dit...

cuando es el ultimo dia para pagar el bus, Pepe?

saludos.

Anònim ha dit...

Ho sento, socio fondo sur, fins avuí no havia vist el teu comentari, l'autobus s'ha de pagar el més aviat posible, per cert ja estàs apuntat pel viatge?. Truca'm de seguida.
Pepe