diumenge, 28 de setembre del 2008

Un altre cop ha sortit creu





Hem de ser optimistes, ahir vam perdre per 2 a 0 amb el Còrdova en un partit molt igualat, el mateix que amb el Salamanca, com estem veient tots els partits es decideixen per petits detalls però el més important és que a tots els partits el nostre Girona F.C. ha ofert una molt bona imatge i ha tingut opcions de guanyar els partits, si continuem jugant amb aquesta empenta segur que no patirem a final de temporada. Ahir l'actuació arbitral i el xut al travesser d'en Dorca van ser determinants per a no poder-nos endur almenys un punt de Còrdova.


Els més de trenta seguidors gironins que vam seguir el partit a la nostra seu, destacant la presència del periodista d'Onda Rambla Xavi Monsó i el comentarista Albert Mateos, vam sortir decebuts pel resultat però molt orgullosos del treball dels nostres jugadors.


Bé aquest partit ja està oblidat i ara ja ens hem de centrar pel proper dissabte a Montilivi davant del Rayo, un partit que ha de servir per tornar a agafar una ratxa de victòries, sobretot al nostre estadi que és a on, amb el recolçament incondicional de l'afició, s'han d'obtenir la majoria dels punts per salvar-nos.