dijous, 25 de setembre del 2008

A repetir l'ambient del primer partit de lliga

Mitja hora abans del primer partit de lliga contra el Celta ja es respirava un gran ambient a la nostra seu.

Dissabte que ve tindrem una altra oportunitat d'animar als nostres jugadors aplegats davant la gran pantalla gegant de la nostra seu, més de cinquanta gironins ens van acompanyar aquell dia i esperem superar aquesta xifra en aquest importantíssim partit.

Per a nosaltres serà una diada molt especial ja que abans del partit presentarem als assistents els nous rajols que hem fet per vendre. Pensareu, un rajol? doncs sí. Fa uns anys ens va arribar a les nostres mans una caixa de rajols a on figurava l'escut del Girona i a on es podia llegir Aquí hi viu un del Girona, eren maquíssims. Han passat els anys i sempre hem tingut el pensament de fer-ne de nous. Aquest estiu vam estar a la Bisbal i vam recórrer infinitats de botigues per trobar un lloc a on ens els poguessin fer a un preu raonable. Després de negociar amb moltes vam trobar una que a part de fer-los amb molta celeritat ens permet vendre'ls a un preu molt bo, 6 euros. Volem agrair al gerent de la botiga del Girona, el Sr. Antoni Vatllori que a part de donar-nos totes les facilitats del món per poder tirar endavant l'ideia, també s'ha sumat al projecte i a part de la nostra seu, també els vendrà els dies de partit a la botiga de l'estadi Montilivi.

Bé, tornant al partit de dissabte i fent una mica de comentari sobre el rival us podem dir que sobre el paper sembla que la plantilla del Còrdova està formada per jugadors molt veterans amb molts jugadors amb experiència a la primera divisió com el porter David Valle del València, al mig del camp l'ex-espanyolista Ito i els dos davanters Yordi i Gastón Casas. Creiem que si el Girona no encaixa cap gol a la primera part se'n podrà endur quelcom positiu de terres andaluses.