dimarts, 3 de juny del 2008

Un desplaçament impossible



Quan diumenge comentavem a l'estadi que teniem preu per anar volant des de Barcelona fins a Ceuta no comptavem el que ens van explicar dilluns, es va volant en avió fins a Màlaga i dresprés en helicópter fins a Ceuta, cal dir que ja no hi havien places d'helicópter, va ser aleshores quan van veure que aquest desplaçament és molt complicat de fer.


Ahir vam trucar a una empresa d'avionetes per demanar preu per a 20 persones, la veritat és que no sabem a on aterrarien a Ceuta però sí ens van donar un preu aproximat (15.000.- Euros).


Descartat entrar a Ceuta per aire vam estudiar la possibilitat de fer-ho per mar. Sortida a les 3 de la matinada del dissabte de Girona per anar a l'aeroport de Barcelona i agafar un avió fins a Màlaga a les 7,15 hores per arribar a les 8,50 hores, després anar en autocar fins Algecires, allà agafar un ferry fins a Ceuta a les 14 hores i per fí arribada a Ceuta el dissabte a les 15 hores, és a dir després de 12 hores de viatge. La tornada el dilluns fent el procés contrari amb arribada a Girona al voltant de les 19 hores. Com podeu entendre és una opció que també hem descartat ja que a part de ser molt cara també és molt cansada.


Si a això li sumem els comentaris dels seguidors del Barakaldo que ja s'han enfrontat amb ells a una altra promoció i ens explicavem com se les gasten alguns seguidors del Ceuta fa que a hores d'ara no sigui possible acompanyar a l'equip en aquest important partit.


Sabem que els nostres jugadors ens entenen i si no estem físicament amb ells sí que estarem animant des de la ciutat i diumenge 15 de juny a assolir el triomf més merescut mai, l'ascens a la SEGONA A.

1 comentari:

Jesús Pastor ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.