dimecres, 11 de juny del 2008

Des de Montilivi fins a la Xina

Mig món serà diumenge pendent de viure l'ascens a Segona A del nostre Girona F.C., no us podeu imaginar la quantitat d'E-mails que estem rebent d'ànim. Ara, el que més ens ha emocionat ha sigut el d'en Marc, un noi gironí que té 15 anys i desde fa quatre viu a la Xina, aquest cap de setmana vam rebre el seu E-mail a on ens deia que també ell seguirà les incidencies del partit per internet.

L'ambient que es va viure a Montilivi el dia del Barakaldo quedarà superat pel d'aquest diumenge, les entrades es venen a una mitja de mil diaries, les samarretes també a un gran ritme i la conversa més habitual de bars i cafeteries és el partit de l'ascens, tot això ens fa pensar que es viurà un dia històric.

S'han posat en contacte amb nosaltres seguidors de Ceuta i ens diuen que es desplacen entre quatre i cinc autocars, la veritat és que per molta que sigui la gent de Ceuta, quedarà atapaida pel color i cridoria de la gent gironina, gironina no només referint-nos als que estem a la capital sino a tots els habitants de la provincia que viuen aquest moment amb la mateixa intensitat.

GRACIES GIRONA