dilluns, 16 de juny del 2008

Mig segle després... EL GIRONA ÉS DE SEGONA!!!

Montilivi va ser una festa.

El nostre Girona FC va derrotar per 1-0 a l'AD Ceuta amb un gol de Migue i torna a la Segona Divisió del futbol espanyol, categoria en la que no jugava des de la temporada 1958/1959.
L'ambient de futbol que es respirava a Montilivi ahir va ser dels que feia molt de temps que no es veien a la nostra Immortal ciutat, amb uns 8500 espectadors a l'Estadi i fins i tot alguns centenars d'aficionats instal·lats al turonet que hi ha per sobre del lateral de la lona, a fora del recinte.
Els nervis estaven a flor de pell, i es que ningú volia perdre's aquesta oportunitat històrica de veure al Girona endinsar-se, per fi, en el futbol professional. L'equip va ser rebut per un gran mosaic vermell i els colors del club es van fer presents a la graderia durant tot el matx. Ni tan sols la pluja que per moments va caure sobre el camp va fer disminuïr l'animositat dels aficionats gironins. Cal destacar també la presència d'uns 300 aficionats visitants, que en tot moment van tenir un comportament excel·lent.
Amb el gol de Migue a la segona part la bogeria va arribar a l'Estadi: es va fer l'onada, els fons es van saludar entre ells... i també es va patir molt, ja que en el temps afegit (que per una invasió de camp abans d'hora va allargar-se fins als 8 minuts) el Ceuta va tenir una oportunitat claríssima que entre Rafa Ponzo i un defensor blanc-i-vermell van poder treure de sota els pals.
Amb el xiulet que indicava el final del partit, la eufòria es va desfermar i mil·lers de seguidors van entrar al terreny de joc per felicitar als nostres herois. No era per menys: havien fet realitat el somni de moltes generacions de gironins. A més d'un se li va escapar fins i tot una llàgrima...
La festa va continuar a la Plaça Catalunya, on un bon grapat de seguidors van seguir fent gresca amb càntics, banderes i pirotècnia variada. Durant tota la nit els clàxons dels cotxes es van fer notar a la ciutat i als bars i restaurants hi regnaven per un dia dos colors: el blanc i el vermell de les samarretes i bufandes del Girona Futbol Club.

GRÀCIES GIRONA
SOM DE SEGONA
SEMPRE IMMORTALS

4 comentaris:

Nuggets ha dit...

Ja hi som!! vivint dos ascensos consecutius de 3 a 2B i ara a la divisió de plata!! A SEGONA i l'any qe bé continuant animan com mai!

Anònim ha dit...

enhorabona! Aquest ascens vostre em recorda molt al del Nàstic de 2000/2001.
Us esperem al Nou Estadi i us vindrem a veure a Montilivi.
Sort!

Peña Madridista Girona ha dit...

¡Felicidades Girona!

Els madridistes de Girona volem felicitar a la Penya Immortal per aquest històric ascens del seu equip.

Anònim ha dit...

Ei companys que tal? He creat un fórum per parlar del GIRONA F.C. ,us agrairia que us hi registressiu i féssiu córrer la veu. Tots els equips de 2a en tenen i no em de ser menys, tot i que la página no és res de l'altre món la seva funció ha de ser que els seguidor puguien expressar les seves opinions.
La direcció és : gironafc.creatuforo.com