dilluns, 2 de juny del 2008

A 1250 km. de Segona

Aquest és el logotip que volem col·locar en unes samarretes
per donar color a la graderia de Montilivi el dia 15 contra el Ceuta.


Ahir es va viure a Montilivi una tarda plena d'emocions en la que el nostre Girona FC va vèncer per 2-0 al Barakaldo i es va acostar una passa més cap a l'objectiu final: l'ascens a 2ª Divisió A. Feia temps que no es vivia un ambient així a l'estadi gironí, i es que van ser més de 6000 les persones que van pujar al camp per recolzar els nostres colors. Desitjem que d'aquí quinze dies, en el partit que enfrontarà al Girona amb el Ceuta, la festa sigui encara més grossa.
Pel que fa al partit, només dir que de l'excel·lent actuació col·lectiva del conjunt blanc-i-vermell podem destacar que Miki Albert va obrir el marcador amb un sensacional cop de cap, que Rafa Ponzo va aturar un penal fent arribar la bogeria a la graderia i que Xumetra, amb el segon gol, va certificar la classificació per a la ronda decissiva de les eliminatòries d'ascens.

Pel que fa al desplaçament a Ceuta d'aquesta setmana, cal dir que la Penya Immortal ja s'està posant en contacte amb diverses agències de viatges per poder organitzar la visita a aquesta ciutat.

ENDAVANT GIRONA!
A SEGONA!

6 comentaris:

Joana_* ha dit...

un gran partiiiit el de diumenge passat a Montilivii!

orgullo caballa ha dit...

HOLA BIENVENIDOS A CEUTA CIUDAD AGRADABLE DE VISITAR CON UNA GRAN LUZ TODO EL AÑO Y UNOS PAISAJES Y PUESTAS DE SOL MARAVILLOSOS Y UNOS LAGOS ARTIFICIALES DE AGUA SALADA Y SUS MARAVILLOSAS PLAYAS.AQUI EN ESTEA CIUDAD QUE AUN NO SABEIS COMO VIAJAR PARA LLEGAR OS ESTAMOS ESPERANDO PARA QUE SE CUMPLA COMO HACE 28 AÑOS EL ASCENSO DEL CEUTA ANTE EL GIRONA"LA HISTORIA SE REPITE Y NUESTRO EQUIPO JUEGA COMO UN BENDAVAL Y SINO PREGUNTARLES A LOS GALLEGOS
ESE CEUTA OEEEEH.....¡

novato ha dit...

el diumenge 15 tots a montilivi animar el girona, demostrem quina es la millor aficio . GIRONA 2nA

novato ha dit...

A liarla a montilivi visca el GIRONA

novato ha dit...

comenteu

CE3AP ha dit...

Domingo día 15 de junio yo seré a Montilivi, ¿ Y TU?
Amunt Girona , visca el Girona FC !!