dilluns, 4 de novembre del 2013

Emocions

Ha estat un cap de semana molt intens i ple d'emocions, l'encetàvem divendres a les 20,30 hores al Restaurant 106, en Jordi Barris amb el seu relat "Tardes a Montilivi", en Sergi Castro amb la seva "Dansa d'emocions", la Mireia amb "Emociones" i en Nando Castro amb "La Festa" estaven impacients per saber qui havia guanyat el concurs literari que la penya havia organitzat. Finalment el primer premi va ser per en Nando Castro, la Mireia va ser segona, en Sergi tercer i en Jordi quart.
El relat guanyador és tot un homenatge a en Nil, semblava que ho haviem calculat matemàticament, el final de la lectura del relat va coincidir amb el començament del minut de silenci que es va fer al Camp Nou per en Nil. Us hem de dir que l'altre protagonista del relat, en Biel, és real i quan es trobi bé assistirà amb nosaltres a un partit a Montilivi.
Dissabte al matí uns quants membres de la penya van quedar per confeccionar la pancarta que després a la tarda presidiria l'ofrena de flors en l'homenatge al nostre Nil.
També vam tenir temps per fer una altra pancarta que vam posar al cantó de la nostra senyera per recordar a la Rosa i en Jorge. En Jorge era jugador dels alevins del Villarreal i dimarts el seu pare li va treure la vida.
Aquest gest de la penya ha estat molt agraït pels seguidors groguets.
Després de l'empat viscut a Montilivi, empat que l'hem de veure en positiu, aquest equip té poder de reacció i això vol dir que mentalment som un equip guanyador, tots estem d'acord que la plantilla va quedar coixa quan a última hora no es van poder fer els tres fixatges esperats, però tot i això, és un equip molt difícil de guanyar, vam anar a sopar a la nostra seu, més de trenta persones vam riure, cantar i brindar pel nostre Girona. En Josep Garolera encara li tenia guardada una emocionant sorpresa al nostre presi, una samarreta amb l'escut de la penya i una inscripció molt maca.
Al dia següent a les 9,30 hores del matí haviem quedat per anar a la presentació dels equips de la secció de Futbol Sala, alguns com l'Óscar o l'Álvaro es van presentar sense haver dormit, però havien de cumplir i allà hi eren.
Dues coses, felicitar a en Jaume i a tots els que fan posible que aquesta secció ja tingui més de 90 esportitstes i que de ben segur d'aquí no gaire temps tingui moltíssims més i donar les gràcies de tot cor a tots els assistents al pavelló del Pont Major ja que l'estima i admiració que ens van dedicar va ser d'allò més emocionant.
Per acabar, felicitar al Montcada per demostrar com es comporta un club senyor i també felicitar als nostres joves del B que van aconseguir la victòria després d'una semana tan difícil.