dimecres, 30 d’octubre del 2013

Concurs, partit, sopar i presentació

Ben atapait d'esdeveniments es presenta el proper cap de semana amics, comencem el divendres a les 20,30 hores a la nostra seu amb l'entrega dels premis als guanyadors del concurs literari que la penya ha convocat a través de diferents mitjans de comunicació de la ciutat. Petits relats amb el nostre Girona com a protagonista.
Seguirem dissabte amb el partit de Montilivi i l'emotiu homenatge a en Nil.
I després del partit EL SOPAR DE FIRES. El farem a la nostra seu, el Restaurant 106, un cop acabi el partit, el preu del menú és de 12 euros, tots el que volgueu venir truqueu al presi, al telf., 677 77 51 42.
Molts ja han fet plans per allargar la nit al màxim a barraques però hem de pensar que diumenge tenim concentració a les 9,30 hores del matí per assistir a la presentació dels equips de la secció de futbol sala de la nostra entitat que es farà al pavelló de Pont Major. El responsable de la secció, en Jaume, ens va trucar molt il.lusionat per a que els fem costat en un dia tan especial i a una secció que ja mou més de 90 esportitstes no li podem fallar.
Ens quedem amb les ganes d'anar a Montcada diumenge a les 12 per donar suport al nostres jugadors del B però sabem que entendran que és important satisfer els compromísos anteriorment adquirits i també saben que encara que sigui des del Pont Major els estarem empenyent cap a la victòria

1 comentari:

Anònim ha dit...

se sabe si se va a hacer algun desplazamiento en breve??? Gracias!!!