dimecres, 20 de novembre del 2013

Presents


Fa cinc anys neixia una nova penya del Real Zaragoza, un grup d'internautes quedaven a través d'un fórum per animar el seu equip a totes les ciutats que podien anar, les alegries i decepcions viscudes junts els va unir molt i així van decidir crear una penya. Aquesta penya és Presentes x el Escudo i aquest dissabte celebra la seva gran festa d'aniversari. Segurament la nit será llarga però no volen perdre l'oportunitat de reviure els moments tan divertits que vam pasar junts tant a Girona com a Zaragoza, és per això que ens han preparat pel diumenge una gran rebuda als 50 immortals que ens desplacem fins la capital manya, amb un dinar de germanor a un rstaurant situat al cantó de la Romareda.
Des d'aquest bloc volem donar les gràcies a l'AFEPE i a la LFP per la facilitat donada en la gestió de la compra de les entrades, demà dijous ja les tindrem a Girona.
També volem agrair al Real Zaragoza el fet de mantenir el preu de les entrades a 15€ a les guixetes de l'estadi per a tots els aficionats gironins que vulguin acompanyar l'equip diumenge.
Us hem de dir que encara tenim places al bus si algú al final s'anima, cobrem 30€ als socis de la penya i 35€ als no socis per seient, l'entrada no entra en aquest preu.
El pla de viatge és el següent:
7 mati sortida des de Montilivi
12 hores visita Basílica del Pilar
13 hores anar cap a l'estadi a on ens rebran els membres de la penya Presentes x el Escudo per celebrar dinar de germanor en restaurant proper al camp (el preu del menú encara no el tenim confirmat però será d'entre 10 i 15 euros)
17 hores partit
20 hores tornada cap a Girona, si abans tots som a l'autocar, abans sortirem.
Dir que en aquest desplaçament ens acompanyaran els amics de Catpress, precisament ells van ser la nota positiva d'un cap de semana per oblidar esportivament parlant i és que quan va acabar el partit contra el Barça en Toni Carrera ens va regalar el seu peto de la  temporada passada, la millor temporada del nostre club, com a mostra d'agraiment i amistat cap a la nostra penya. Moltíssimes gràcies amics.