dilluns, 28 d’octubre del 2013

Reprenem el fil

Si ja era difícil rependre l'activitat del bloc després de tants de dies,  ara mateix és encara molt més complicat, però la vida segueix i des del cel en Nil ens encoratja per a continuar endavant.
Primer de tot volem demanar-vos disculpes pel temps que hem estat sense actualitzar el bloc, però és que les obligacions laborals del nostre secre i combinat a que de vegades no es te un estat d'ànim adient per a escriure ha fet que després de molts anys hagi deixat per uns dies d'escriure al bloc, des d'aquí li volem transmetre tots els nostres ànims per poder tornar a gaudir dels seus escrits ben aviat.
Esportivament parlant hem tingut de tot, derrota a Múrcia, empats amb l'Alabés a la copa i l'Alcorcon en lliga i victoria davant l'Sporting. Bé, aquesta temporada hem demostrat que podem guanyar a tothom, però també podem perdre, potser aquest any será molt més igualat i si bé entrar a la promoció d'ascens costarà menys punts, la salvació será més cara. Els resultats tant a la lliga com a la copa han fet que les nostres il.lusions continuin intactes.
A nivell de penya el més destacat ha estat la nostra nova amistat, la Peña Sportinguista Enrique Castro Quini.
El mateix dia del partit ens vam coneixer a l'hotel de concentració de l'Sporting, allà, a part de fer-nos unes fotos amb el "brujo" Quini, una persona humil i encantadora, vam quedar amb els membres de la seva penya per compartir un aperitiu a la nostra seu, l'ambient va ser tan bo que l'aperitiu el vam convertir en dinar i gairebé en berenar ja que vam estar junts fins a una hora abans del partit.
També a nivell de penya hem de destacar el gran esmorzar que vam fer al Restaurant el Cabrit de la Ctra Barcelona el dia que el nostre Girona B s'enfrontava a la tarda amb el Banyoles i que va acabar amb victoria local, espectacular el dia, sense cap mena de dubte el repetirem un altre dia aprofitant que l'hora dels partits dels nostres joves cracks és a les 12 del migdia.
I és que amics, sempre que poguem us anirem a veure per a donar-vos tots els nostres ànims, com segur que en Nil des del cel us donarà.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola penya, malgrat tots els alts i baixos de la vida, aquets sotracs injustos, ningú mai ens a dit el perquè però, així es la vida i només ens resta de tenir força i tirar endavant.
Una mica d'àler del vostre company Xordi, ens veiem el proper dissabte, ànims.