dimarts, 11 de desembre del 2012

Alimentant el somni

Sembla ser que aquest dos partits no eren més que una entrada a boxes del Fórmula 1 blanc-i-vermell que és aquest Girona de la primera volta. Si més no, això indica la suficiència amb la que es va obtenir el triomf d'un camp sempre complicat com Chapín. Amb un gol ben aviat de Jofre i un de Benja a la segona part que ho deixava tot vist per sentència. Sense veure's obligat a forçar la màquina. La veritat és que tot i el nostre suport incondicional, demostracions de seriositat com aquesta victòria contra el Xerez ens inflen encara més el pit d'orgull i ens predisposa a buidar-nos com mai en donar suport a l'equip aquest dissabte contra el Villarreal. Si la part més difícil del calendari la superem de manera positiva, qui ens pot privar de somiar?
La d'ahir, com ja van anunciar amb la publicació de la nota informativa de la campanya "FÚTBOL PARA TODOS" d'Aficiones Unidas - AFEPE i la nostra adhesió a la mateixa, va ser una jornada reivindicativa pel futbol espanyol. Federacions de penyes de tot el país van lluir pancartes reclamant un millor tracte pels que sostenim el negoci en el que s'ha transformat l'esport rei, els aficionats. A Jerez de la Frontera va ser la Federación de Peñas Xerecistas la que es va encarregar de penjar una pancarta molt semblant a la que veurem aquest cap de setmana a Montilivi. Precisament amb el president d'aquesta agrupació del club azulino, Juan Carlos Corchado, vam mantenir una conversa telefònica amb motiu del partit, en la que vam recordar l'accidentat matx de la temporada 2008/2009 a Chapín, en el que l'avió de l'expedició gironista (en el que també viatjaven diversos membres de la Penya Immortal) va patir un retard que va obligar a començar-lo una hora més tard del que estava previst.
A Girona vam viure el partit amb molta calma al Bon Ibèric, potser menys de la que voldríem pel fet que a la televisió havíem de seguir el Villarreal - Alcorcón i el nostre equip només el podíem escoltar per la ràdio. Els gols van ser els únics moments en que es van accelerar les pulsacions (juntament amb alguna que altra ocasió) i la tarda es va aprofitar per fer petar la xerrada sobre les múltiples activitats que està duent a terme la penya en les darreres setmanes i les que tenim preparades, com ara el dinar de germanor amb la gent del Villarreal i el River Plate, pel qual el mateix diumenge ja es van inscriure 15 persones.
Una d'aquestes activitats ha estat la recollida d'aliments per la campanya "Que sigui Nadal per a tothom" del Centre Comercial Espai Gironès. Divendres passat uns representants de la mateixa van venir a fer un reportatge a la nostra seu i ens van gravar i fotografiar emplenant les caixes. Al final van ser tres (una d'elles ben grossa) les que vam emplenar i portar al dia següent al punt solidari instal·lat a la zona de restauració del centre. Allà les van pesar en una bàscula, obtenint una xifra que ens va sorprendre a tots: 57'5 quilos. No esperàvem reunir tant de menjar, però està vist que quan els immortals ens hi posem, som capaços de qualsevol cosa. Gràcies a tots els que vau fer el vostre donatiu!
I això no para. Per acomiadar 2012 en matèria futbolística el dia 22 de desembre toca, com ja sabeu, visita al Mini Estadi per enfrontar-nos al filial del Barcelona. La Penya Immortal organitzarà un autobús per anar a animar al nostre Girona, com no podia ser d'altra manera. Com a reconeixement a la gran tasca feta pels immortals en aquest any del 20è aniversari que és a punt de dir-nos adéu, els socis de la penya tindran un descompte en el preu del desplaçament respecte als que no ho siguin. Mentre que els gironistes en general pagaran 15 €, l'import pels membres de la nostra associació serà de només 10 €, assumint la penya els altres 5. És important que tots els que sigueu socis us inscriviu i feu el pagament al Bon Ibèric abans del dijous 20 de desembre. Els que encara no formeu part de la nostra gran família blanc-i-vermella ho podeu fer tant a la nostra seu (C/Pamplona, 3) com a les mateixes oficines del club. Recordem que el preu inclou viatge i entrada i que la sortida cap a Barcelona està prevista per a les 10 del matí d'aquell dissabte des de Montilivi, ja que el partit és a les 16 hores i així tindrem temps de fer un volt per la zona. Fem saber a tothom que aquest any el Girona de "mini" no té res!    

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si acabamos el año con dos victorias, sería ideal.

En Barcelona la afición tiene que tener un papel protagonista.

Anònim ha dit...

Todos a el mini estadi,pero yo creo que seria mejor que la gente se fuera a apuntar a las oficinas de montilivi, creo que se apuntaria mas gente y otra cosa ,creo que durante el descanso del partido del sabado deberian promocionar este desplazamiento, seria importante decirle al club que lo anunciaran a la media parte, saludos nos vemos el sabaado y en bcn ,un abrazo

Anònim ha dit...

Los socios de la peña deben apuntarse en el Bon Ibèric para que les salga más barato.

Los que no lo sean pueden elegir entre apuntarse en nuestra sede (C/Pamplona, 3) o en el campo.

Anònim ha dit...

traer la bandera espanola fran

Fran ha dit...

¿Cuanto va a costar tu viaje imaginario con tu peña fantasma a Barcelona, CARLOS?

¿5 euros? A ver si recaudas lo suficiente para pagar lo que debes, que tienes algunos acreedores buscándote por Gerona. Los trofeos y las cosas que se encargan a los bares no se pagan solos.

Olvídanos ya de una vez y deja de decir tonterías, pesado.