divendres, 7 de desembre de 2012

Fútbol para todosAficiones Unidas - AFEPE, l'associació que agrupa a penyistes de tota Espanya, ha iniciat una campanya amb l'objectiu de fer saber als qui porten les regnes del món del futbol (clubs, federacions, lligues, patrocinadors, televisions...) que els aficionats no estem gens d'acord amb l'actual marxa del nostre esport, que cada cop té menys en compte els seguidors. La Penya Immortal Girona, com a membre d'aquest col·lectiu, hi dóna el seu total suport

Al Girona FC tenim molta sort: els abonaments més barats de Segona, entrades assequibles per a no socis, promocions per portar amb nosaltres a familiars i amics a bon preu... però molt sovint quan viatgem a altres estadis ens trobem amb preus d'entrades desorbitats que encareixen molt els desplaçaments. Això per no parlar de problemes compartits amb altres aficions com els horaris esbojarrats (amb partits els divendres i els dilluns a hores molt tardanes). 

La iniciativa d'aquesta agrupació es durà a terme durant les dues properes setmanes a tots els estadis del futbol professional i a d'altres de categories inferiors, en les que s'exhibirà una pancarta amb el lema "FÚTBOL PARA TODOS" amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta problemàtica al gran públic. La nostra serà present a Montilivi el dissabte de la setmana vinent en el partit contra el Villarreal, al cantó de l'habitual pancarta de la penya. A més, aquesta acció serà acompanyada de la difusió d'una nota explicativa, la qual reproduïm a continuació pel seu interès:

Versió en català

Durant les 2 properes jornades, a tots els estadis de Primera i Segona Divisió es durà a terme la campanya FÚTBOL PARA TODOS. Totes les federacions de penyes de clubs de Primera i Segona Divisió participaran a la mateixa.

Per això es desplegarà a tots els camps una pancarta amb el lema "FÚTBOL PARA TODOS - Entradas, horarios... respeto".

L'objectiu de la campanya és portar a la reflexió a tots els estaments del futbol per la complicada situació que està vivint el nostre esport, que es resumeix en una lliga poc competitiva, clubs en una situació econòmica molt difícil, preus d'entrades desorbitats, estadis buits i horaris que no faciliten gens l'assistència als partits.

Fem una crida als rectors del futbol espanyol perquè s'adoptin les mesures necessàries perquè la nostra lliga torni a ser competitiva, es garanteixi la supervivència econòmica dels clubs i es prenguin com a referència altres models de gestió que permetin tenir horaris adequats, clubs sanejats i estadis plens abans que el nostre campionat, considerat el millor del món, es converteixi en un solar esportiu.

AFICIONES UNIDAS -AFEPE és una associació sense ànim de lucre que des de l'any 1999 agrupa a 43 federacions de penyes de clubs de futbol de Primera i Segona Divisió que comprenen més de 10.000 penyes i 1.000.000 de penyistes.

Versión en español
    
Durante las 2 próximas jornadas en todos los estadios de Primera y Segunda División se llevará a cabo la campaña FÚTBOL PARA TODOS. Todas las federaciones de peñas de clubes de Primera y Segunda División participarán en la misma. 

Por ello se desplegará en todos los campos una pancarta con el lema "FÚTBOL PARA TODOS - Entradas, horarios... respeto".

El objetivo de la campaña es llevar a la reflexión a todos los estamentos del tbol por la complicada situación que está atravesando nuestro deporte, que se resume en una liga poco competitiva, clubes en muy difícil situación económica, precios de entradas desorbitados, estadios vacíos y horarios que no facilitan en nada la asistencia a los partidos.

Hacemos un llamamiento a los rectores del fútbol español para que se adopten las medidas necesarias para que nuestra liga vuelva a ser competitiva, se garantice la supervivencia económica de los clubes y se tomen como referencia otros modelos de gestión que permitan tener horarios adecuados, clubes saneados y estadios llenos antes que nuestro campeonato, considerado el mejor del mundo, se convierta en un solar deportivo.

AFICIONES UNIDAS - AFEPE es una asociación sin animo de lucro que desde el año 1999 agrupa a 43 federaciones de peñas de clubes de fútbol de Primera y Segunda División que comprenden más de 10.000 peñas y 1.000.000 de peñistas.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Los dirigentes del fútbol español tienen que empezar a pensar un poquito en los que les sostenemos el negocio, que somos los aficionados. La tele paga, pero paga por que hay hinchas que ven los partidos.

La verdadera esencia de este deporte está en los estadios y en toda la "cultura" propia que se genera de ellos: cánticos, banderas, tradiciones, héroes, villanos...

No podemos dejar que se lo carguen.

¡FÚTBOL PARA TODOS!