dimarts, 4 de desembre del 2012

Ara fem falta

Això era el que li preocupava a Rubi, coses com les que van passar ahir a l'estadi de Santo Domingo, on l'Alcorcón va golejar amb facilitat el Girona per 4-1. El missatge que li voldríem transmetre al nostre entrenador és que no es tracta de res fora del que és normal per a un equip com el nostre, comptant que fins el dia de l'Elche portàvem quatre victòries consecutives i vuit partits seguits (vuit!) en els que no havíem conegut la derrota. Som humans i no en tots el partits és pot mantenir l'excel·lent nivell de joc que ens ha portat a estar com estem. Amb tot, si ahir no ens arribem a descuidar defensivament al minut 45, hauríem arribat al descans empatats. És el moment d'oblidar preocupacions, treballar a tope i intentar treure el màxim de punts en aquests tres partits que queden fins acabar el 2012. Contra el Xerez seria ideal puntuar, però passi el que passi el nostre equip ens tindrà amb ell d'aquí dues setmanes davant el Villarreal a Montilivi. Per difícil que sigui el repte, ens toca correspondre als moments de gaudi que ens han proporcionat els blanc-i-vermells aquesta temporada. I encara que no ho haguessin fet, també. En això consisteix ser gironista.
 
La nostra confiança en l'equip és gran i no esperàvem un resultat tan negatiu, així que hi va haver un bon nombre d'immortals al Bon Ibèric per presenciar el duel contra el conjunt madrileny. Un dels grans atractius de la jornada era la retransmissió del partit per Esport 3. Feia molt de temps que semblàvem abonats a poder escoltar els partits de visitants només per la ràdio, però ahir el canal autonòmic es va decidir a la fi a televisar-nos un matx fora de casa. Esperem que no sigui un fet puntual i de tant en tant es torni a repetir. Amb millor resultat pels interessos gironistes, això sí.
 
La majoria dels gironistes que vam anar a seguir el partit a la nostra seu vam col·laborar per emplenar una caixa d'aliments per a la iniciativa que està duent a terme el Centre Comercial Espai Gironès, que mitjançant diferents activitats solidàries cerca aconseguir 30 tones de menjar pel Banc dels Aliments de les Comarques de Girona. Des de la Penya Immortal Girona creiem també que ara més que mai s'ha d'ajudar als que més pateixen la crisi a la nostra ciutat i província, així que la recollida iniciada aquest diumenge al Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3) seguirà oberta fins divendres vinent per a tothom que vulgui portar els seus paquets d'arròs, pasta, llegums, llet, oli, conserves...
Aquest divendres a les 20 hores una càmera de la campanya de l'Espai vindrà a gravar unes imatges de la nostra penya i de com acabem de preparar el donatiu per preparar un vídeo que s'exhibirà al videowall situat al punt de recollida que tenen instal·lat a la seva zona de restauració. No falteu a aquesta cita lluint els colors blanc-i-vermells del nostre Girona, demostrem un cop més que els immortals som solidaris! També us convidem a seguir participant en aquesta iniciativa tan maca que seguirà funcionant al centre comercial fins el 13 de gener. Com diu el seu lema, junts farem que sigui Nadal per tothom.    

1 comentari:

Anònim ha dit...

A ver si entre todos sacamos un par de cajas de comida, hay que ayudar que la cosa está muy jodida.

Respecto al equipo, era normal un bache con la gran racha que llevábamos y el calendario que viene. El caso es reponerse cuanto antes, seguro que podemos.