dijous, 1 de novembre del 2012

Fortilivi

Aquesta entrada ha trigat a fer-se, però hi ha una bona raó: bé carregada de notícies relacionades amb la penya, que ha viscut uns dies d'activitat molt intensa que deixen clar que la seva salut com a entitat és ben robusta. Sent les dates que són, potser és cosa de Sant Narcís... qui sap?

Tot va començar divendres passat amb la inauguració de l'exposició fotogràfica "Ull de turc", d'Antoni Carrera i Dani Verdaguer. Les parets del Bon Ibèric van quedar decorades amb un bon grapat d'instantànies que recullen diversos moments d'un viatge realitzat pels artistes a Turquia, en el que van aprofitar per mostrar-nos el país otomà des d'un altre punt de vista, proper a la quotidianitat i a la seva part més rural. Gairebé una trentena d'immortals i amics ens vam reunir per escoltar les explicacions dels artistes sobre la seva obra i fer-los-hi un homenatge mitjançant l'entrega de dues bufandes. El nostre amic "Karris" va correspondre aquest gest regalant-nos un original quadre pintat  per ell mateix en el que es recordava la temporada 2008/2009, la primera d'aquesta nova època del Girona a Segona Divisió després de gairebé mig segle. Us recordem que l'exposició es podrà visitar encara fins el 9 de novembre al número 3 del Carrer Pamplona.
Diumenge arribava el gran dia, tocava tornar-nos a reunir amb el nostre equip i ajudar-lo des de la graderia a aconseguir una altra victòria. La tarda anterior la vam dedicar a retallar confeti per poder celebrar els gols gironistes com calia. El partit va ser un reflex d'aquesta tasca: la bona feina al llarg de la setmana als entrenaments va donar resultat durant el temps de joc. Esperem que aquesta dinàmica s'allargui molt i segellem aviat el passaport per participar en una nova edició de la Liga Adelante (com a mínim).
I es que aquest Girona de Rubi està fent realitat el desig de molts aficionats blanc-i-vermells d'ençà que vam pujar: fer de Montilivi un fortí. Ser un conjunt potent a casa, que no deixi escapar punts tontos, és la base per aspirar a qualsevol cosa i també al nostre primer objectiu, la permanència. Hem aconseguit 5 victòries consecutives a casa (rècord històric del club a la categoria), som l'equip més golejador de Segona i a més contra el Numancia vam demostrar que no només funcionem amb el vent a favor. Sabem remuntar. Memorable el darrer tram del partit, amb l'estadi fent novament la onada. Toquem de peus a terra, sí, però gaudim. Som, una setmana més, quarts.
 
La tercera parada d'aquestes maratonianes jornades va tenir com a escenari les Fires. El Girona FC ha aparcat aquests dies a la rotonda del rellotge, prop dels jutjats, un autobús anglès de dos pisos blanc-i-vermell en el que es promociona l'equip i hom es pot fer soci, comprar marxandatge o fotografiar-se amb membres de la plantilla. La Penya Immortal Girona va ser convidada a anar-hi dilluns, dia de Sant Narcís, i vam aprofitar per repartir els nostres calendaris (que molts joves seguidors aprofitaven per agafar autògrafs dels seus ídols), anunciar els desplaçaments que tenim previstos i decorar el vehicle amb els nostres colors. 
També vam aprofitar per saludar Dani Mallo, Felipe Sanchón, Juanlu Hens, Javi Acuña, Marcos Tébar i David García, els futbolistes presents a l'autobús aquella tarda. Igualment vam tenir oportunitat de veure algun directiu, inclòs el president. Ens preocupen les darreres notícies sobre el fracàs de l'operació de venda del club i esperem que, com s'ha anunciat, no suposi cap problema per a la institució i la seva viabilitat.
Dimarts, uns quants socis de la penya van voler fer costat al Llagostera en un dia històric per aquest club i la població gironina a la que representa: l'enfrontament de Copa del Rei contra el Valencia que van acabar emportant-se els visitants per 0 a 2. Una bona manera d'establir llaços d'amistat entre els clubs de la província, més enllà de possibles rivalitats. No hi va faltar la nostra pancarta, com es pot veure a la foto.
Parlant de fotos, no us oblideu de que divendres a partir de les 20:30 hores tindrem l'acte d'entrega de premis als guanyadors del Concurs de Fotografia del 20è Aniversari de la Penya Immortal Girona. L'esdeveniment tindrà lloc a la nostra seu i hi haurà un petit aperitiu per viure tot plegats una estona tan agradable com la de divendres passat en la inauguració de l'exposició. Us deixem amb una imatge a la que no li cal entrar en concurs perquè ja ha entrat a la memòria de tot el gironisme, la de Raúl Valencia, exjugador blanc-i-vermell que va veure recentment truncada la seva vida a causa d'una greu malaltia. Descansi en pau.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que gran racha llevamos, ahora hace falta ganar con más asiduidad fuera. Seríamos imparables.

DEP Raúl Valencia.

Anònim ha dit...

gran victoria en murcia, ya va empezando a ser hora que la aficion de GIRONA se despierte, hay que promover globos ,confetis , o lo que sea para hacer el sabado de montilivi un fortín que necesita los 3 puntos..pero para seguir en lo mas alto, VAMOS GIRONINS!! todos de la mano!!!!

Anònim ha dit...

que desplazamientos tenéis pensado realizar esta temporada? Gracias, por adelantado.

Fran ha dit...

Para esta temporada, más o menos seguros, nos quedan Barcelona, Sabadell y Villarreal.

Siempre dependiendo de los horarios, precios, etc... en caso de hacer alguno más ya se comunicaría.

Un saludo.

Francisco J. Lara
Secretario de la Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

I els del Play-Off et deixes jaja

Fran ha dit...

Jaja ojalá...