diumenge, 21 d’octubre del 2012

Visitants

És una llàstima no emportar-te la victòria d'un partit en el que aconsegueixes posar-te 0 a 1 en el minut 83, però així de difícil és la Segona. Amb els números com a visitant que ha fet el Girona des de l'ascens, puntets com el de Huesca o l'aconseguit ahir a Miranda de Ebro perden el seu diminutiu. La línia d'esforç i seriositat no s'abandona i això és positiu. Els equips modestos no abaixen els braços com ho podrien fer davant un dels grans de la categoria, ens tracten de tu a tu i lluiten fins al final i per això és normal que succeeixin coses com les dels darrers minuts del matx d'ahir. Mirem endavant i treballem perquè ben aviat aquesta consideració. La setmana vinent contra el Numancia tindrem una bona oportunitat per aconseguir-ho.
Tot i no poder ser presents físicament a l'estadi d'Anduva per celebrar el gol de Javi Acuña i animar al conjunt blanc-i-vermell, sí que hi vam estar en esperit. En Roberto Santiago, redactor de la revista CDM que s'entrega en cada partit al camp del Mirandés, es va posar en contacte amb nosaltres per que participéssim en la secció "La opinión del rival", en la que pregunten a l'afició visitant com veuen la marxa del seu equip, les seves possibilitats de victòria davant els burgalesos i que els parlin una mica de les seves penyes. Gustosament vam accedir a col·laborar i el nostre secretari li va fer arribar un escrit. A través de la foto que ens va enviar el twittero gironista David Aurich (al que donem des d'aquí les gràcies) des de la seva localitat a la graderia de l'estadi castellà, l'hem pogut veure publicat. Muchas gracias a Roberto y a la revista CDM por esta oportunidad. Nos enorgullece poder ser, de alguna manera, embajadores de nuestra afición allá donde el Girona va.
La visita del Girona al Mirandés no va ser l'única del dia. A la nostra seu, on un grapat d'immortals ens vam agrupar per escoltar la transmissió del partit per la ràdio, vam comptar amb la d'una de les figures més rellevants de l'actualitat gironista en els darrers dies: Dani Alonso, un dels caps visibles del grup d'empresaris gironins que està ultimant la compra del club a la societat liderada per Josep Delgado.  
En Jordi, un comercial del club coneixedor de que el millor lloc per seguir el partit entre seguidors del Girona és el Bon Ibèric, el va portar a passar la tarda amb nosaltres. Vam fer un bon berenar, al nivell que l'ocasió exigia, i vam vibrar quan el nostre davanter paraguaià favorit ens deixava els tres punts a tocar. La decepció del gol del Mirandés no ens va fer perdre la moral per la bona marxa de l'equip i per les positives impressions que vam extreure de la xerrada amb el que està cridat a ser un dels homes forts de la institució en els propers temps. En Dani ens va confirmar que la compra està tancada a falta d'alguns petits tràmits i que no hi ha lloc per a la preocupació. Confiarem en la seva paraula.
Aquesta darrera imatge, que capta el moment en que estàvem celebrant el gol d'ahir, destil·la essència immortal i gironista pels quatre cantons, com també ho fan les que ens han començat a arribar ja pel Concurs Fotogràfic del 20è Aniversari. Fins el dia 29 d'octubre ets a temps d'enviar-nos la teva foto relacionada amb el Girona FC amb el seu corresponent títol a immortalgirona@gmail.com. Ja en tenim exposades unes quantes a l'àlbum virtual de la nostra pàgina de Facebook. Anima't a participar, hi han en joc una pilota signada per la primera plantilla i altres premis relacionats amb el nostre equip!    

1 comentari:

Anònim ha dit...

A ver este domingo contra el Numancia. Últimamente se nos ha dado bien...

Espero que Acuña siga con su racha, aunqe sea saliendo desde el banquillo. Nos viene bien tener alguien tan efectivo arriba.