diumenge, 18 de novembre del 2012

Sense por a les altures

Tercera victòria fora de casa, el que gairebé iguala el nostre millor registre des del retorn a Segona, les cinc de la temporada 2009/2010, i quart triomf seguit que ens deixa a un pas de repetir les cinc victòries consecutives que vam aconseguir al llarg de la 2010/2011. Ja resolem els partits igual que els grans, sense importar-nos que la pluja deixi el terreny molt pesat o que el rival es faci amb les regnes del partit i obligui a Mallo a lluir-se un cop més. El Girona d'aquest any sap arribar i moldre, com amb el 0-1 d'Acuña o l'1-2 de Luso que van neutralitzar un Lugo que aquesta temporada ha convertit l'Ángel Carro en un estadi gens còmode pels rivals.
Guanyar i ser líders d la categoria, encara que sigui per unes hores, fa molta il·lusió i té un gust d'allò més bo que volem tornar a tastar. Aquestes posicions tan "nobles" que ocupa el Girona a la taula ja no són circumstancials, com va passar en aquella temporada en la que només aterrar a Segona vam ser primers a la segona jornada després del 3-0 a l'Alicante, això ja té molt a veure amb la bona feina d'aquest bloc de jugadors molt ben comandats per Rubi que per sort està tenint el premi que és mereix. Cal ser sensats, si la truita se'ns comença a girar (Déu no ho vulgui) i no és pot mantenir aquest nivell extraordinari durant tota la campanya, caldrà reconèixer aquest esforç i actuar com a veritable jugador número 12 i pulmó de l'equip. De moment, però, gaudim de ser l'equip de moda, que també ens ho mereixem per tot el que hem patit altres anys.
El partit, com desgraciadament sembla que ja és costum cada cop que juguem de visitants, no va ser emès per cap canal de televisió. Però els immortals ja estem curats d'espant i si cal estar pendents de la ràdio per seguir al nostre Girona, ho fem. Ahir al Bon Ibèric n'érem una desena i vam vibrar com si fóssim a Lugo. Tensió, alegria incontenible amb els gols, satisfacció pel liderat provisional... dues hores que van donar per molt i ens van recordar perquè ens agrada tant aquest esport i aquest equip. També hi van ajudar els exquisits bunyols que ens va portar la nostra vicepresidenta Margarita, que com vam expressar al Twitter de La Xarxa Freqüència Girona "ens van donar forces per aguantar el resultat".   
 
La nit va continuar amb el desplaçament de 5 socis de la penya, encapçalats pel president Pepe Sierra, fins a Pineda de Mar per compartir un sopar de germanor amb la Peña Cadista "Los Condenaos", tornant-los així la visita que ens van fer pel nostre 20è aniversari. Entre felicitacions per la bona marxa del nostre equip vam poder gaudir de deliciosos plats "adobats" amb la famosa guasa gaditana, el que va fer de l'àpat una estona ben divertida. Aquest grup de seguidors del conjunt groc són molt aficionats al carnaval i les populars chirigotas, gènere del qual tenen també una comparsa. El seu president David Romero i el seu company de junta José Rosa formen també part de la penya de carnaval "El Bastinazo" de Sant Adrià del Besòs, que va ser representada pel seu president i alguns dels seus integrants en aquesta nit tan especial.
Amb les postres va arribar també el moment dels obsequis i els parlaments, en els que vam rebre una placa commemorativa en la que els amfitrions ens donaven l'enhorabona per haver arribat als 20 anys d'activitat i vam correspondre amb un petit detall com a record d'una inoblidable vetllada. Més enllà d'això molt d'humor, art (donem fe que hi ha cantants amb molt de talent tant a "Los Condenaos" com a "El Bastinazo") i una anècdota: el president del grup de carnaval ens va indicar que tant "Los Condenaos" com "Los Inmortales" son dues comparses que canten lletres d'un mateix autor als carnavals de Cadis. Estàvem predestinats a ser amics. Muchas gracias por permitirnos compartir un año más con vosotros, esperamos poder repetir muchas veces más noches tan fantásticas como la de ayer.
Tornant a incidir en el que dèiem en acabar el petit resum del partit del Girona FC a Lugo, ara toca gaudir de la nostra condició d'equip revelació. Dissabte vinent tenim a Montilivi el millor partit que es pot veure actualment a la Liga Adelante i Girona i província han de demostrar que no tenen cap mena de reserva amb els partits d'alta volada: HEM D'EMPLENAR L'ESTADI! Ja sabem que no a tothom li ha agradat el tema de la jornada econòmica, però és una cosa totalment lògica: el club sap que els gironistes respondrem a aquesta cita històrica i vol fer una mica de caixa, quelcom molt necessari en el context de crisi que viu actualment el futbol professional. No ens ho prenguem com una despesa: és una inversió en dues hores d'espectacle i un Girona més potent i consolidat pel dia de demà. Endavant Girona! Endavant afició! 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Momento crucial no ya para el equipo, que pase lo que pase el sábado contra el Elche merecen nuestro reconocimiento por la gran labor llevada a cabo hasta ahora, sino para la afición del Girona.

Nos toca demostrar que estamos con el equipo cuando más lo necesita. Igual que en verano hubo 7000 espectadores para ver PAGANDO un entrenamiento de otro equipo, ahora tenemos que llenar para ver un partido en el que se juega el liderato.

La excusa de la jornada económica no sirve. No podemos pretender tener los abonos más baratos de la categoría y mantener un equipo puntero del aire. Esos 5 euros (te vas a tomar unas cañas y se te va el doble o el triple sin darte cuenta) son una inversión en un Girona más solido, planteémonoslo así.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Bon article. 1 punt,el record de victories fora és l'any de Julià amb 5 (la 09/10):Salamanca,Rayo,Castelló,Betis i Las Palmas.

Anònim ha dit...

Gracias, ahora lo cambiamos.

Anònim ha dit...

alguien me puede decir que tengo que buscar en TWITTER para poder escribir comentarios en LA COM girona? gracias! es la xarxa no? o algo asi? TODOS A MONTILIVI!! la fuerza debe ser nuestra VOZ!!!!

Anònim ha dit...

Ahora su twitter es @elgironaenxarxa.

Anònim ha dit...

mañana vamos a ser mas de 7.000 voces dando alas al GIRONA, seria increible crear un gran ambiente, pancarta que deberia ser colgada en montilivi...."AMB EL GIRONA A 1ª,i SI ES UN SOMNI NO HEM DESPERTIS! ahí os lo dejo amigos, se que la colgareis porque quereis al girona como yo!! grandes!