dimecres, 17 d’octubre del 2012

Quin regal!


Quan vam bufar les espelmes del pastís d'aniversari vam demanar una victòria, però el Girona sap que 20 anys no se celebren cada dia i va acompanyar-la d'un autèntic recital ofensiu que ens va fer vibrar a tots i ens situa quarts a la classificació de la Liga Adelante. El Recre va ser esborrat del camp per un equip en estat de gràcia, amb el 2n millor atac de la categoria, una mitja molt atrevida i una defensa ferma. L'equip encara ara la visita a Miranda de Ebro amb la possibilitat de sumar 20 punts que en la temporada 2011/2012 ens van costar sang, suor i llàgrimes d'aconseguir. Rubi està fent bona feina i no passa desapercebut ni pels grans (es rumorejava que l'Espanyol podria estar interessat en que ocupés la banqueta perica).

TV Girona, assabentada de l'acte que havia tingut entre setmana, ens van entrevistar en diversos moments del partit i els moments posterior per al programa "Tot Rodó" que presenta Francesc Sànchez Carcassés. Ens van filmar cantant, socis de la penya com l'Álvaro, l'Óscar i en Jota van dir la seva, va parlar el president Pepe Sierra i fins i tot la vicepresidenta Margarita va protagonitzar la frase del dia. Ha estat un aniversari mediàtic, sens dubte. 
Ni més ni menys que 5 gols (per tercer cop aquesta temporada) va aconseguir el conjunt blanc-i-vermell. L'ambient, tot i l'habitual fredor de Montilivi durant molts minuts, va ser un dels millors de la temporada. L'assistència, que esperem que segueixi creixent a l'estadi gironista, va ser d'uns 4.200 espectadors, el que certament va ajudar a que la nostra insistència en fer la onada tingués èxit i que alguns dels nostres càntics estiguessin més acompanyats del que és habitual. Ens sorprèn que amb un inici de lliga tan bo a la gent li costi expressar la seva alegria: havent patit de la manera que vam patir durant el campionat passat, cada partit guanyat amb aquesta solvència ha de ser una festa. S'ha de viure el moment, com en els darrers minuts del matx de diumenge!
ATENCIÓ: CANVI DE TEMÀTICA DE L'EXPOSICIÓ A PETICIÓ DE L'ARTISTA, DISCULPEU LES MOLÈSTIES.
Seguint amb el 20è aniversari al que fèiem referència al començar, recordem que per Fires tindrem dues activitats relacionades amb ell: el ja esmentat Concurs de Fotografia (pel qual us animem a enviar les vostres fotografies amb un títol a immortalgirona@gmail.com abans del 29 d'octubre) que decidirà el seu guanyador el dia 2 de novembre, i una exposició artística a càrrec del nostre amic fotògraf Antoni Carrera, Karris, i Dani Verdaguer que tindrà lloc al Bon Ibèric del 26 d'octubre al 9 de novembre. Aquesta mostra en principi estava previst que fos de temàtica futbolística i es titulés "D10S", però finalment a petició dels artistes l'hem canviat per la mostra "Ull de turc", una visió de Turquia mitjançant una interessant fusió de la fotografia convencional i l'art digital, també anomenat "DgArt", del qual en Toni n'és un dels màxims exponents.

Ens omple de satisfacció sentir-nos partícips de les festes de Sant Narcís, de la vida de la ciutat que ha vist passar aquests anys de victòries i derrotes plenes d'essència immortal. Per això ens fa especial il·lusió aparèixer al programa de Fires editat per l'Ajuntament i serà repartit a les bústies dels gironins. Trobareu les nostres activitats a les pàgines 34 i 46.       

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salimos muy guapos todos, jejeje

Vamos a tener que celebrar un cumpleaños cada semana, que partidazo el del domingo.

Encima parece que poquito a poquito el ambiente comienza a despegar...

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

poco a poco conseguiremos ese sueño llamado 1ª DIVISION, algun dia allí estaremos ,FORÇA GIRONA F.C