diumenge, 11 de desembre del 2011

Ni de penal

"A perro flaco todo son pulgas" diu la popular dita, i en aquests moments dubtem que al campionat n'hi hagi cap de més prim que el Girona FC. La veritat es que tret de ganes i empenta, a l'equip li van faltar els ingredients bàsics per cuinar una victòria ahir a El Collao. Vam deixar que l'Alcoyano es posés 2-0 (amb gol d'un ex com Paco Esteban, per si era poc) i només llavors un gol de falta de Jandro ens va tornar l'esperança de treure ni que fos un empat. Ràfegues de velocitat en atac ens feien somiar i en una jugada gens clara se'ns va aparèixer la Verge i l'àrbitre va indicar els onze metres. Però no era el dia i el destí va fer que el porter blanc-i-blau es convertís en l'heroi dels alacantins. D'aquí al final, aproximacions sense sort i contenció d'un Alcoyano que va fer valer la seva condició de local.

Cap a una desena d'immortals vam seguir el partit plegats per COM Ràdio, a la vegada que a través del nostre Twitter anàvem compartint les nostres impressions amb els periodistes de la cadena i la resta dels gironistes. Els nostres missatges van ser llegits en antena un parell de vegades, deixant clar el nostre suport incondicional al Girona passi el que passi i que contra el Gimnàstic l'equip ens necessitarà, més que mai, a la graderia donant-li suport. Us recomanem que interactueu amb aquesta cadena a través del seu Twitter específic per al seguiment dels partits del nostre conjunt, @elgironaalacom, una iniciativa molt interessant per compartir opinions entre els seguidors blanc-i-vermell.

Ja hem dit que el partit del Nàstic serà una autèntica final (quedar-nos a més de 4 punts de la salvació pot ser un drama) que obligarà a deixar de banda les diferències que cadascú pugui tenir amb directiva, tècnics o jugadors per aconseguir una victòria vital, però això no treu que a la Penya Immortal també dediquem el nostre temps a fer gironisme d'altres maneres. El primer serà, evidentment, la ja clàssica trobada de germanor amb les penyes tarragonines que celebrarem dissabte al migdia a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís i sobre la que ja anirem donant més detalls al llarg de la setmana.
La següent cosa que tenim pensada és intentar, ara que s'apropa el Nadal, mostrar la nostra vessant més solidària animant a tots els nostres socis i simpatitzants a donar una joguina a la campanya de recollida organitzada pel club per a aquest partit a Montilivi. La idea és que cadascú compri la seva joguina i abans d'entrar a l'estadi fer un acte d'entrega conjunta al punt de recollida situat als accessos del gol sud. Quan es tracta d'ajudar no creiem que facin falta motivacions, però tot i això recordem que tot el que porti una joguina rebrà un val descompte de 5 (abonats) ó 3 € (no abonats) en marxandatge del Girona FC, aplicable en compres iguals o superiors a 20 €. Animeu-vos i participeu en aquesta acció en favor dels nens menys afavorits de la nostra província.

5 comentaris:

futbollium ha dit...

Vaya derby que se presenta en Montilivi , a ver quién va más necesitado de lso dos .

Un slaudo

Anònim ha dit...

Ganará el menos malo, el Nastic, jajajajajaja

Anònim ha dit...

Esperemos que no. ¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Pasara com sol pasar sempre en aquests casos. Un empat i tots dos seguriem igual de fotuts (potser fins i tot a 6 de la salvació). Se que s'ha de tenir esperança i tota la pesca peró es que aquest any el Girona es dolentissim. Vaig estar a Alcorcon i ni contra 9 (degut a una lesió temporal d'un jugador local) podien. Va ser lamentable... S'hauria de fer fora a Juanlu, Benja, Saizar, Richy cap dona la talla.

Anònim ha dit...

vamos girona f.c! el sabado hay que estar con ellos! que sientan nuestro aliento! visca el girona!!!