divendres, 16 de desembre del 2011

Rivals només durant 90 minuts

Un any més ens visiten els aficionats del Gimnàstic amb motiu del partit del Girona FC contra el seu equip. Com que sempre que visitem terres tarragonines el tracte que rebem és exquisit per part dels nostres amics de la Federació de Penyes del Nàstic, continuarem correponent com en els últims anys amb la celebració d'un dinar de germanor a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís. Tot i que els moments pels quals estan passant els nostres conjunts son força difícils, intentarem que regni com sempre el bon humor entre tots compartint un bon arrós.

El preu del dinar serà de 8 €, i començarà cap a les 2 del migdia. Un cop acabada la trobada ens dirigirem al camp per animar al Girona i tractar d'ajudar en la consecució de 3 nous punts. També hi haurà temps per entregar les nostres joguines a la campanya de recollida del club. Us convidem a tots a assistir per viure una jornada en la que l'amistat al voltant del món de la pilota serà la protagonista.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Exacto, buen rollo antes y después del partido, pero durante el partido a animar al Girona sin parar que nos la jugamos!

¡Aselante Girona!

Anònim ha dit...

vanos peña, vamos girona, HAY QUE DESPERTAR!!